Alexandra Uşurelu – concert special în Grădina de Vară a Teatrului Muzical

0
114
concert Alexandra Usurelu Galaţi

Pentru prima oară în Galați – sâmbătă, 12 august – Alexandra Ușurelu va susține un concert special în Grădina de vară a Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galaţi în cadrul seriei The Acoustic Yard.

Biletele se găsesc în avans pe iaBilet.ro și au preț special de presale până în ziua concertului.

Cu 3 concerte sold-out în Sala Mare a Teatrului Național din București și 3 nominalizări la Premiile Muzicale Radio România pentru albumul său de debut, “La capătul lumii”, Alexandra Ușurelu continuă o poveste muzicală de succes. Fără artificii și acțiuni agresive de promovare, Alexandra Ușurelu a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă speranță: să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. 

Readucând bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, Alexandra Ușurelu s-a făcut remarcată în peste 350 de concerte în ultimii 3 ani, vocea și personalitatea sa aducându-i un loc privilegiat în lumea muzicii românești.
Sălile pline ale concertelor sale din toată țara și cele 3 spectacole simfonice sold-out susținute până acum în Sala Mare a Teatrului Național din București, au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente.

Sunteţi invitaţi sâmbătă, 12 august, începând cu ora 19:00 la Grădina de vară Leonard, să vă bucuraţi de muzica Alexandrei Ușurelu, cu band-ul său, și de flautista Cristina Răducan care vor cuceri din nou audiențele.

În warm up, Liviu Stoica ne va pregăti un program special.

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.