„Almost, Maine, un spectacol despre nevoia de a iubi și a fi iubit

0
Almost, Maine spectacol

„Almost, Maine”, piesa dramaturgului american John Cariani, a fost un succes instant în rândul publicului și de critică încă de la prima sa montare, în 2004, în SUA.

Fiecare dintre noi are nevoie de iubire. Are nevoie să iubească și să se simtă iubit. Este ceea ce face ca această necesitate – la fel ca și lupta noastră continuă pentru a o satisface – să fie atât de ușor de înțeles indiferent de cine suntem, de unde venim sau ce limbă vorbim.

epantofi.ro

Montarea de la Galați este spectacolul de licență al studenților din Anul III Actorie al Facultății de Arte a Universității „Dunărea de Jos”. Conducător de an este conf.univ.dr. Radu Horghidan, care semnează și regia spectacolului. În distribuție, studenții: Marius Avramescu, Mihai Cerneanu, Alexandru Tăzlăoanu, Andrei Ardeleanu, Georgiana Răpcianu, Gabrila Bîzgan, Irina Manoli, Paula Cebotari, Mihaela Latu și Daniela Bădiceanu.

Spectacolul „Almost Maine” durează o oră și 50 de minute și nu are pauză. Se joacă vineri, pe 10 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Următoarele reprezentații ale acestui spectacol sunt programate pe 17 și pe 31 ianuarie.

Biletele la acest spectacol pot fi achiziționate online, de pe bilete.fanitardini.ro, și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.

Te-ar putea interesa și Take, Ianke și Cadâr – povestea de dragoste dintre Ana și Ionel

answear.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.