„AMADEUS”, un spectacol impecabil despre genialul Mozart și Salieri

0
„AMADEUS” spectacol Mozart Salieri

Wolfgang Amadeus Mozart este unul dintre cei mai prodigioși și talentați creatori în domeniul muzicii clasice, un geniu ce revoluționează Viena Imperială cu muzica sa nemaiauzită și cu capriciile sale.
Contemporan cu Mozart, Antonio Salieri este un alt mare compozitor care, deși se află în grațiile Curții și este un personaj foarte influent, nu are sclipirea lui Mozart și trăiește în umbra acestuia.

„AMADEUS”, de Peter Shaffer, este un spectacol despre acești doi mari compozitori ai lumii și despre cum binecuvântarea unuia devine blestemul celuilalt.
Spectacolul, în regia lui Cătălin Vasiliu, îi are în distribuție pe Cristian Gheorghe / Ionuț Alexandru Moldoveanu, Vlad Volf, Flavia Călin, Dan Căpățână, Liliana Lupan, Ciprian Brașoveanu, Vlad Ajder, Cristina Uja-Neagu, Elena Ghinea și Oana Mogoș.

„AMADEUS” are o scenografie impecabilă, semnată de artistul plastic Daniel Divrician.
Spectacolul durează o oră și 45 de minute și nu are pauză.
Biletele pot fi achiziționate online, de pe bilete.fanitardini.ro, și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, din Domnească 59. Informații și rezervări: 0758-089-994 sau 0758-049-850.
Vezi și alte informații pe pagina de facebook a evenimentului.

Citește și Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” ajunge și la Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.