Weekend vesel la Teatrul Nae Leonard “Amor cu parfum de altădată”

Weekend vesel la Teatrul Nae Leonard “Amor cu parfum de altădată”

29
0
DISTRIBUIȚI
Amor cu parfum de altădată

Sâmbătă, 1 februarie, la ora 18:00 la Teatrul “Nae Leonard” Galați sunteți invitați la piesa „Amor cu parfum de altădată”.

Veți savura pe îndelete poveștile personajelor imaginate de scenaristul și regizorul Octavian Jighirgiu în spectacolul de revistă „Amor cu parfum de altădată”.

Păţaniile protagoniştilor, asezonate cu sonorităţi din perioada interbelică şi îmbrăcate în haine vintage, redeschid pentru un ceas şi jumătate o fereastră spre aroma trecutului. Umorul, filtrat prin culori sepia, completează – alături de dansurile specifice perioadei – tabloul unei epoci cu un parfum aparte.

În spectacol, alături de orchestra de revistă condusă de dirijorul Nicolae Mantu și de baletul teatrului excepțional în coregrafia imaginată de Edi Stancu, îi veți putea urmări pe soliștii și actorii: Andrei Ardeleanu – debut, Paul Buța, Viorica Mărăndici, Alexandru Tatu, Florentina Andronic, Mariana Pisică, Cristina Vasopol, Cristina Isabela Ionașcu, Mihail Anton, Valentin.

Prețul unui bilet este de 32,4 lei, iar prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 21,6 lei. Biletele pot fi achiziționate online, accesând link-ul, sau de la casa de bilete a Teatrului (0236.465.599).

Te-ar putea interesa și “Între Chin și Amin” – Proiecție specială în prezența regizorului

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.