ANAF Galaţi te ajută să-ţi economiseşti timpul prin serviciul online

ANAF Galaţi te ajută să-ţi economiseşti timpul prin serviciul online

971
2
DISTRIBUIȚI
ANAF Galaţi te ajută să-ţi economiseşti timpul

Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice (DGRFP) Galaţi anunţă că ANAF Galaţi oferă posibilitatea comunicării prin Spaţiul Privat Virtual, un serviciu online, gratuit, disponibil 24 ore din 24, destinat contribuabililor persoane fizice, persoane juridice şi altor entităţi fără personalitate.

„Se evită astfel deplasarea la sediul organului fiscal central, se economiseşte timpul, cheltuielile cu deplasarea şi consumabilele necesare tipăririi, contribuind astfel şi la protecţia mediului înconjurător. Prin Spaţiul Privat Virtual, se comunică actele administrativ – fiscale decizii de impunere, decizii referitoare la obligaţii de plată accesorii, acte de executare silită, certificate de atestare fiscală, adeverinţe de venit, informaţii cu privire la obligaţiile de plată, informaţii despre contribuţiile de asigurări sociale declarate de angajatori, cereri de audienţă, petiţii, noutăţi legislative, etc. Pentru înregistrarea în Spaţiul Privat Virtual, persoanele juridice, entităţile fără personalitate juridică, împuterniciţii persoanelor fizice, precum şi persoanele fizice care deţin certificat digital completează şi transmit electronic formularul C 800 şi se identifică electronic cu ajutorul certificatelor digitale calificate.

Persoanele fizice care nu deţin certficat digital completeză online un formular într-o pagină web securizată, disponibil pe site-ul www.anaf.ro, în secţiunea Servicii online şi îşi certifică identitatea prin indicarea numărului de înregistrare al unei decizii emise de ANAF pe numele său, situaţie în care nu se mai deplasează la ghişeele ANAF pentru identificare. În situaţia în care nu deţin o decizie emisă anterior de ANAF, certificarea identităţii se realizează prin prezentarea la orice organ fiscal din cadrul ANAF pentru identificare fizică”, se arată într-un comunicat al DGRFP Galaţi.

Sursa: Monitorul de Galaţi

Citeşte şi articolul Transurb va avea sisteme de E-Ticketing şi panouri de afişaj tip led

2 COMENTARII

  1. S-o credeti voi ! Incercati sa folositi formularul de contact online si o sa vedeti cum este nefunctional ! De trei zile ma chinui si nu reusesc sa trimit o sesizare din cauza graficii inghesuite cred intentionat ca sa nu-i poti deranja pe acesti „superdomni” cu nimic ! Sa-i ia naiba cu formularul lor cu tot !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.