Angajare de clovn(i) – Spectacol de licență la Facultatea de Știinte și...

Angajare de clovn(i) – Spectacol de licență la Facultatea de Știinte și Mediu

26
0
DISTRIBUIȚI
Angajare de clovn(i) - Spectacol de licență la Facultatea de Știinte și Mediu

Vineri, 12 aprilie 2019 ora 19, în cadrul „Întâlnirii Şcolilor de Teatru”, studenţii anului III Actorie, clasa lector univ. dr. Adelaida Zamfira (Costache) din cadrul Facultăţii de Arte a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi vă aşteaptă la spectacolul lor de licenţă Angajare de clovn(i), un studiu după piesa lui Matei Vişniec, având ca temă principală manipularea în cadrul unui sistem închis, ceea ce duce la distrugerea relaţiilor umane.

Trei clovni tineri se reîntâlnesc, în urma unui anunț de angajare, într-o sală de așteptare. Ușa la care bat, este o poartă spre necunoscut. Angajatorul devine un diavol modern, care îmbracă haine de business, iar circul din care vin, devine societatea zilelor noastre. „Eşti talentat? Ai simţul umorului? Ai fost întotdeauna clovnul clasei? Vino la noi! Doar aici îți poți găsi locul!”. Cu naivitatea clovnului, a sincerității tinereții, se prezintă la un casting, devenind doar instrumente în mâna unui angajator. O temă incomodă și actuală, dincolo de cheia comică a spectacolului.

Distribuţie: Eduard Nanu, Andrei Călina, Silviu Dobre și Mihai Păun. Light design și sunet: Andrei Ardeleanu. Coordonator proiect: lector univ. dr. Adelaida Zamfira (Costache).

Spectacolul va avea loc în Sala SB03 a Facultăţii de Științe și Mediu, din str. Domnească nr. 111.

Sursa: Compartimentul pentru relația cu mediul socio-economic
Serviciul de Comunicare, Promovare și Relația cu Mediul Socio-Economic

Citește și articolul: Câștigă unul din cele două bilete la PREMIERA “FEMEIA” din 17 aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.