Află cum să te angajezi în Olanda la Seminar online DB Work România

0
DB Work
Îți dorești să lucrezi în Olanda? DB Work te invită la seminar!

Găsirea unui loc de muncă în străinătate care să asigure un venit stabil și o continuitate și siguranță în muncă devine din ce în ce mai grea. Cei de la DB Work sunt conștienți că toți cei care se află în căutarea unui job, au nevoie să știe că au făcut alegerea corectă. De aceea, sâmbătă, pe 11 Septembrie 2021, la ora 11:00, te așteaptă un seminar online unde vei afla cum poți să te angajezi în Olanda, rapid și sigur. Evenimentul va fi difuzat live pe internet, iar tu vei avea acces la el și la multe alte informații doar dacă te vei înscrie în timp util aici.

Conectează-te, live pe internet, sâmbătă, pe 11 Septembrie, la ora 11:00.

Află de la recrutorii DB Work care sunt provocările pe care le întâmpină candidații în procesul de angajare, care sunt pașii angajării rapide în Olanda și care sunt beneficiile celor care aleg să își găsească locul de muncă potrivit prin DB Work.

Notează-ți în calendar data seminarului online (Sâmbătă, 11 Septembrie 2021, ora 11:00) și asigură-te că vei fi prezent, live.

Cum te înscrii la workshop?

Completează formularul de aici și adaugă câteva lucruri despre tine. Vei fi contactat pentru a primi toate detaliile despre participarea la seminar. Bonus: doar completând acest formular intri automat în baza de date a DB Work și vei avea posibilitatea ca recrutorii noștri să ia legătura cu tine atunci când un job disponibil se potrivește profilului tău.

La DB Work sunt posturi disponibile cu plecare imediată în Olanda, Belgia, Germania în domeniile:

 • Naval: sudori, lăcătuși, vopsitori, electricieni, mecanici
 • Logistic: operatori depozite, stivuitoriști, șoferi TIR
 • Industrial: electricieni, instalatori
 • Construcții: demolatori, instalatori
 • Muncitori necalificați

Iată beneficiile de care au parte profesioniștii DB Work:

 • În primul rând, vei semna contractul de muncă ce respectă în totalitate legislația tării în care vei munci;
 • Îți vei afla salariul înainte de semnarea contractului de muncă. Acesta diferă în funcție de cerințele postului, de specializarea ta și de responsabilitățile pe care le vei avea;
 • Nu vei plăti niciun comision pentru găsirea unui loc de muncă;
 • Îți asigură transportul până în țara de destinație și înapoi către România, cu autocarul sau avionul;
 • Tot DB Work asigură cazarea, inclusiv utilitățile;
 • Vei avea la dispoziție o mașină de serviciu pentru transportul de la cazare până la locul de muncă și înapoi;
 • În calitate de nou angajat, vei beneficia și de asigurare medicală;
 • Pentru că ești nou în țara unde vei decide să lucrezi, tot ei te vor ajuta să obții toate documentele de care ai nevoie.
De ce să alegi DB WORK?

”La DB Work înțelegem industriile în care lucrăm mai bine decât orice altă companie de recrutare forță de muncă. Grupul de companii din care facem parte, Den Breejen are peste 69 de ani de experiență în contractarea și plasarea de personal în întreaga lume.

Angajații noștri beneficiază de o gamă largă de servicii aferente proceselor de recrutare și plasare. În România, DB Work se ocupă de pregătirea dosarului necesar angajării, iar în Olanda punem la dispoziția angajaților noștri toate facilitățile necesare: de la transport și cazare, la îndrumare și sprijin, inclusiv ajutor pentru adaptarea la noua țară.”

Vrei să afli detalii despre procesul de recrutare de la DB Work?

Pentru a-ți dovedi că totul se întâmplă cu o transparență totală, te invităm să vizionezi materialul video despre întreg procesul de recrutare de la DB WORK. Vezi și tu episodul de vlog accesând link-ul acesta.

Curios ce spun angajații DB Work despre munca în Olanda?

Poți vedea ce spun angajații, dar și ce povestesc despre cum decurge o zi la muncă în Olanda dacă accesezi videoclipul de mai jos. Acest material video a fost conceput special pentru ca tu să poți avea o idee clară despre ceea ce se întâmplă la viitorul tău loc de muncă. Accesează link-ul acesta.

Te-ar putea interesa și De ce să devii voluntar? Cât de mult contează pentru CV-ul tău?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.