Antrenează-te în stilul tău la Stay Fit în incinta Shopping City Galați

3

S-a deschis al doilea centru Stay Fit Gym din Galați, în incinta centrului comercial Shopping City! Nu mai amâna mersul la sală și adoptă un nou stil de viață mai sănătos și mai activ!

Clubul Stay Fit Galați dispune de traineri specializați, zonă fitness, clase specializate si este dotat cu cele mai noi și moderne echipamente de antrenament care respectă standardul rețelei Stay Fit Gym.

Despre Stay Fit Gym

epantofi.ro

Stay Fit Gym a luat naștere în 2012, odată cu deschiderea primului centru de fitness în București. În prezent, rețeaua Stay Fit s-a extins în 16 locații la nivel național.

Fiecare centru este dotat cu sală de fitness, sală de aerobic, cycling, vestiare individuale, iar echipamentele sunt înlocuite periodic pentru a oferi mereu cele mai bune condiții de antrenament. Rețeaua de fitness își dorește să promoveze un stil de viață echilibrat și să atragă atenția asupra importanței mișcării fizice. Astfel au creat #ComunitateaStayFit, unde fiecare membru este îndrumat și încurajat să depășească orice fel de anxietate asociată cu mersul la sală. Acesta este unul dintre motivele pentru care antrenorii Stay Fit Academy sunt pregătiți să învețe atât elementele tehnice, dar și principii psihologice precum abordarea și suportul clienților și cum să-și depășească barierele mentale cât mai repede.

De asemenea, una dintre facilitățile pe care Stay Fit le oferă membrilor este aplicația mobilă Stay Fit Gym, care poate fi folosită atât pe Android, cât și pe iOS. Cu ajutorul ei, membrii au acces la orarul claselor, pot face rezervări sau seta notificări cu privire la clasele lor preferate, au cardul de membru direct în aplicație sub forma unui cod QR și pot vedea cu ușurință toate detaliile și ofertele Stay Fit.

Clase și abonamente la Stay Fit Shopping City Galați

Stay Fit Shopping City Galați oferă foarte multe variante de a-ți face abonament la sală, pentru preferințele și bugetul fiecărui membru.

answear.ro

Clasele și antrenamentele sunt adaptate oricărui nivel de experiență.

Alege tipul de abonament și clasele care ți se potrivesc și hai la sală! Vino acum la Stay Fit în incinta Shopping City Galați!

Află mai multe și despre ultimele magazine deschise la Shopping City Galați: Noodlz, Enjoy Sushi, Candy Cat, Tucano, Tom Tailor, Fuel Bistro & Coffee.

Beneficiezi de și mai multe surprize de la Shopping City Galați prin aplicația SPOT! Aplicația poate fi descărcată atât pe iOS, cât și pe Android.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.