Anulări de trenuri CFR în perioada sărbătorilor pascale

0
Anulări de trenuri CFR în perioada sărbătorilor pascale

Compania CFR Călători a anunţat că în perioada 7 – 9 aprilie, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum şi unele trenuri Regio nu vor circula.

În ce priveşte staţia CFR Brăila, în data de 8 aprilie, adică în prima zi de Paşti, anulările vizează trenurile IR 1571, IR 1573, IR 1574, IR 1575, IR 1576 şi IR 1578 Bucureşti Nord – Galaţi şi retur. Astfel, în ziua respectivă singurul tren direct spre Bucureşti va fi IR 1570, cu plecare din Brăila la ora 05.39 (sosire în capitală la ora 09.10), iar la întoarcere, IR 1579 cu sosire în Brăila la 21.50 (plecare din Bucureşti Nord la 18.22). În rest, şi la dus şi la întors, vor mai fi disponibile trenuri însă nu directe, ci doar cu legături din Buzău ori Ploieşti.

Pentru evitarea neplăcerilor legate de această decizie, compania îşi sfătuieşte clienţii ca înainte de planificarea călătoriei, să consulte din timp Mersul Trenurilor pentru a vedea ce trenuri vor avea la dispoziţie pentru a ajunge la destinaţia dorită. Informaţiile actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile pe pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, sau la numărul de telefon  021/9521.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

S-ar putea să te intereseze şi articolul  Noile case de marcat și tot ce trebuie să știi despre ele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.