Apa Canal Galați anunță sistarea apei potabile pe 25 august

0
Apa Canal

Societatea APA CANAL S.A. Galați aduce la cunoștință că în data de 25.08.2020, se vor executa lucrări de cuplare și punere în funcțiune conductă nouă Dn200mm în zona blocurilor SD2C/SD1A-M3A, în cadrul obiectivului de investiții al Primăriei Municipiului Galați „Modernizare linii de tramvai și carosabil str. Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918”.

Lucrările vor fi executate de către TANCRAD și vor conduce la sistarea apei intre orele 08,00-18,00 la blocurile: M6, M7, G1, S5A, S5B, S5C, PM1, PM2, PM3, PM4, PM6, PM7, M4A, M4B, M5A, M5B, precum și la Școala Gimnazială nr.41.

Societatea Apa Canal SA Galați asigură numai asistența tehnică pe parcursul lucrărilor, execută manevrele specifice de golire/umplere rețea, închidere și deschidere vane, precum și spălarea rețelei de distribuție la finalizarea lucrărilor de cuplare executate de către constructor.

Se va pune la dispoziția consumatorilor din zona afectată o cisternă cu apă.

Apa Canal Galați își cere scuze față de consumatorii afectați de sistarea apei potabile, le mulțumește pentru înțelegere și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.