Artă, frate! Vernisaj cu intrare liberă la Teatrul din Buzunar Galați

0
Artă, frate! Vernisaj cu intrare liberă la Teatrul din Buzunar Galați

Vineri, de la ora 18.00, la Teatrul din Buzunar Galați, va avea loc vernisajul expoziției de pictură și fotografie „Artă, frate!”. Protagoniștii evenimentului sunt artistul plastic Valentin Neacșu și fotograful Tudor Neacșu.

Cei doi frați propun în expoziție o secvență de creație vizuală inedită dată de alăturarea dintre pictură și fotografie, dar și de diferențele de tehnică și abordare artistică a fiecăruia dintre ei. Evenimentul va aduce în prim plan lucrări-concept realizate în ultimii ani.  

Valentin Neacșu este absolvent al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, iar producțiile sale artistice sunt în primul rând un exercițiu de auto-descoperire ce se desfășoară pe un tărâm profund personal și imposibil de înțeles prin intermediul simbolurilor simple și directe ale lumii exterioare.

Tudor Neacșu este jurnalist, cu experiență în fotografia de teatru și fotografia aeriană. Lucrările lui propun o conectare la formele abstracte pe care, în mod paradoxal, ni le arată lumea concretă. Văzut de sus, peisajul capătă valenţe noi și uneori surprinzătoare.

Teatrul de Buzunar Galați (Casa de Cultură a Sindicatelor – intrarea dinspre Hotelul Sofin). Intrarea este liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.