Ashtanga pentru începători, cu Marius Constantinescu

0
301
Ashtanga yoga pentru începători, cu Marius Constantinescu

Ashtanga Yoga pentru începători, se desfășoară duminică, 15 Octombrie, între orele 16:00-18:00, la Clubul de Dans Sportiv Phoenix (lângă Kaufland, Ultimul Leu).
Contribuția: 40 lei/participant dacă se plătește până pe 13.10.2017, 50 lei/participant în ziua cursului. Pentru transfer bancar RO29INGB0000999902563032 cu mențiunea numele participantului.

În această clasă, vor practica jumătate din prima serie (Ashtanga yoga având trei serii), cu atenția focalizată pe aliniament și respirație. În acest fel cursanții se vor familiariza cu acest stil de Hatha yoga. Până la a ajunge la concentrarea minții, această practică (făcută des) oferă forță, flexibilitate și echilibru – calități fizice transformabile, în atitudini mentale.

Atenție! Această clasă implică efort fizic mediu. Începătorii sunt bineveniți, dar ar trebui să fie conștienți că vor lucra mai degrabă cu corpul. Nu este necesar să fie flexibili sau puternici, dar este important ca atitudinea lor la momentul prezent să fie de acceptare, cu zâmbetul pe buze :).

Câteva detalii despre Marius Constantinescu, instructorul care va preda: “Practic Ashtanga Yoga de 5 ani și sunt instructor de aproape 2 ani. Am învățat această practică de la două instructoare cu experiență: Irene Zaarour (la a cărei sală sunt deopotrivă elev și instructor) și Alexandra Solomon. Având încă un drum lung de străbătut, însă cu noroc de îndrumători, cu hărți și un simț dezvoltat al orientării, sunt hotărât să mă folosesc de această potecă pentru a ajunge în vârful muntelui”.

Dacă vrei să participi la aceasta clasa este nevoie să te înscrii fie printr-un mesaj în privat, fie pe florina.paduraru@gmail.com.

Tel. contact: 0740185768

Sursa: facebook

Citește și: Conferința citiZEN – implicarea în societate a tinerilor gălăţeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.