Asociația Kavalkada vă invită la Equimotricitate cu Catherine Saublens

Asociația Kavalkada vă invită la Equimotricitate cu Catherine Saublens

43
0
DISTRIBUIȚI
Asociația Kavalkada vă invită la Equimotricitate cu Catherine Saublens

Asociația Kavalkada vă invită la Equimotricitate cu Catherine Saublens. Evenimentul va avea loc în perioada 10-16 august 2019, în intervalul orar 09:00-18:00. Cursul se adresează celor ce activează sau doresc să activeze în domeniul activităților asistate de cai, în cadrul organizațiilor non-guvernamentale (ONG), în cadrul centrelor de echitație și/sau turism ecvestru, a asociațiilor sportive de profil, a centrelor de terapii și activități asistate de cai, se adresează persoanelor fizice autorizate, școli sau grădinițe particulare.

Oferă cunoștințe teoretice dar, ce este cu adevărat important, oferă metodă, abilități și instrumentar practic de exerciții în domeniul stimulării dezvoltării psihomotrice a copiilor prin intermediul activităților asistate de cai & ponei.

Ca beneficiari ai terapeutului în psihomotricitate asistată de cai sunt atât copiii, dar și cu aplicabilitate pentru restul categoriilor de vârstă.

Asociația Kavalkada pune la dispoziție terapia aistată de cai, hipoterapia sau călăria terapeutică. Se află situată în sat Odaia Manolache, comuna Vânători, jud. Galați, strada Pădurarului nr. 37. Această formă de terapie se adresează persoanelor cu probleme comportamentale, fobii, paralizii cerebrale, anxietate sau afecțiuni ale coloanei vertebrale. Dar acest tip de terapie se pretează foarte bine și pentru copiii cu dizabilități, autism, ADHD, sindrom Down sau întârzieri în dezvoltare. 

Sursa: Facebook

Citește și Kavalkada – echitație în Galați și timp de calitate petrecut în preajma cailor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.