Astăzi învățăm abilitățile STEM de mâine – Ziua Porților Deschise

0
73
Astăzi învățăm abilitățile STEM de mâine! Ziua Porților Deschise

S.T.E.M. vine de la Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică. Toate aceste domenii sunt considerate domeniile viitorului și sunt din ce în ce mai răspândite în activitățile educative, de la preșcolari până la nivel universitar. FasTracKids Galați împreună cu TechnoKids și MBA Junior aduce în Galați programe educationale S.T.E.M. pentru copii cu vârsta intre 6 și 12 ani.

FasTrack® Robotics (6-9 ani) – 15.01/17.01

FasTrack® Robotics adaugă o nouă abilitate necesară secolului acesta: GANDIREA COMPUTAȚIONALĂ. Gândirea computațională este esențială pentru dezvoltarea aplicațiilor pe calculator și este folosită în rezolvarea de probleme în toate disciplinele reale și umane, în special în ziua de astăzi în care suntem înconjurați de tehnologii SMART.

TECHNOKIDS (7-12 ani) – 16.01/21.01

Dezvoltat în America, TechnoKids este un program special conceput pentru copii, unde se studiază tehnologia IT. Folosește învățarea prin experimentare. Misiunea noastră este de a oferi studenților abilități de calcul de bază care-i va pregăti cel mai bine pentru viitor. Programa cursului cuprinde o colecție de proiecte, care au la baza utilizarea aplicației KidPix3D și a suitei Microsoft Office. Este structurat pe 6 nivele de învățare, începând de la copii cu vârste intre 7 și 11 ani.

MBA Junior (8-12 ani) – 15.01/17.01

MBA Junior este singurul program de educație antreprenorială adresat copiilor cu vârsta între 8 și 12 ani. Programa a fost creată pentru a le dezvolta copiilor acele abilități esențiale pentru gestionarea cu succes a propriei vieți, în același mod în care un antreprenor acționează pentru a asigura succesul unei afaceri:
– Analiză și sinteză
– Luare de decizii și rezolvare de probleme
– Gestiunea resurselor interioare (emoții, motivații, idei, opinii, competențe și abilități)
– Gestionarea resurselor exterioare (bani, timp, relații, oportunități, proiecte).

MBA Junior îi învață pe copii cum să genereze și să gestioneze succesul, indiferent de traiectoria profesională pe care o vor alege.

Puteti participa la activitati pe baza unei rezervari la numarul 0727.881.689!

S-ar putea să te intereseze și articolul  18 tehnici create de Urania Cremene – seminar gratuit parenting în Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.