Atelier de astronomie pentru copii cu astronomul Adrian Șonka

Atelier de astronomie pentru copii cu astronomul Adrian Șonka

49
0
DISTRIBUIȚI

3,2,1…START! Începe călătoria prin Univers alături de astronomul Adrian Șonka!

Astronomul Adrian Șonka îi invită pe copiii pasionați de astronomie să-l însoțească într-o călătorie fascinantă prin Univers cu ajutorul cărții Ghidul micului astronom prin Univers – cea mai așteptată carte de astronomie pentru copii și restul lumii.

Apărut la editura Nemi pentru copii, Ghidul micului astronom prin Univers îmbină textul cu ilustrații de Vasile Adnan, imagini NASA, hărți și grafice realizate de autor.

O carte bine documentată, cu informații la zi din astronomie, dar și cu mult umor, adresată cititorilor de toate vârstele care vor să știe mai multe despre ce se întâmplă în spațiul cosmic.

Întrebările pe care ți le poți pune atunci când privești cerul sunt nenumărate. Fie că te uiți după formele constelațiilor, fie că ești în căutarea unei stele căzătoare ca să-ți pui o dorință, când te uiți la imensitatea cerului o imensă curiozitate pune stăpânire pe tine. Iar Adrian Șonka, astronom și lector la Observatorul Astronomic din București „Amiral Vasile Urseanu”, răspunde acestor întrebări și te face să vrei să afli și mai multe lucruri despre misterele Universului.

Accesul la eveniment este gratuit și se face în baza unei rezervări la ana.androne@nemira.ro
Categoria de vârstă recomandată: 7+

Sursa Facebook

Te-ar putea interesa si Se caută copii talentați pentru Atelierul de teatru pentru pici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.