Atelier “Safari”- proiecție în nisip cu realitate augmentată

Atelier “Safari”- proiecție în nisip cu realitate augmentată

45
0
DISTRIBUIȚI
Atelier

Jocul este limbajul copilăriei! Un atelier cu tema Safari îi va ajuta pe micuți (3-6 ani), să descopere animalele din Savana si mediul in care acestea vietuiesc.
Toate aceste noutati vor fi disponibile cu ajutorul realitatii augmentate.

Proiecțiile în nisip îl ajută pe micuțul tău să descopere lucruri noi și să se lase fascinat de noutățile din mediul înconjurător.
Mergi împreună cu el să descoperi ce activități au pregătit cei de la Ludic for kids!
Atelierele Monstessori au la bază dorința lor de a-i învăța pe copii lucruri noi prin intermediul jocului.

Ludic for kids – Misiunea lor este de a oferi un mediu educativ bazat pe principiile pedagogiei Montessori și de a fi o alternativă a petrecerii timpului liber într-un mod cât mai valoros.
Sunteți așteptați în spațiile amenajate: spațiu pentru descoperit și explorat tehnologii noi (cameră pentru proiecții cu realitate augmentată), mediu pregătit Montessori pentru grupele de vârsta 0-3 și 3-6 ani, spațiu pentru ateliere, spațiu de lucru (acces la wi Fi).

Mergi împreună cu micuțul tău sâmbătă, 21 septembrie ora 11:00 să vezi ce noutăți vi s-au pregătit la atelierul cu tema Safari, la Ludic for kids.
Profită de locurile limitate puse la dispoziție pentru acest atelier și înscrie-te printr-un mesaj pe Facebook sau contact telefonic la 0732 557 001.

Te-ar putea interesa și Una bună, 9 așa și-așa: Cristian Scutaru – artist plastic

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.