Creează-ți propria zonă de relaxare la atelierul DIY SPA cu uleiuri esențiale

0
DIY SPA

Piua Galați organizează un nou atelier DIY SPA – cu uleiuri esențiale, un atelier pentru adulți, sub îndrumarea Ancăi Gogot, aromaterapeut.

” În toiul iernii pielea noastră are nevoie de o îngrijire deosebita. Din cauza diferențelelor mari de temperatura afara/înăuntru pielea devine mai sensibilă și mai uscata, mai deshidratata.
Oricând un mic răsfăț este bine venit, cu atât mai mult în perioada asta de după sărbători!
Îți propun un atelier în care vom avea ocazia sa vorbim despre soluții naturale despre cum putem acasă cu un efort minim să ne facem singuri produsele de Spa pentru care în mod normal am plăti foarte mulți bani!
Hai sa ne facem împreuna o sare de baie relaxanta sau poate o sare de baie cu efect adjuvant asupra sistemului respirator!
Un scrub anticelulitic sau poate revigorant!
O crema de corp relaxanta sau poate una împotriva durerilor articulare, musculare!
Natura are foarte multe de oferit. Ea a fost, este și va rămâne mereu la dispoziția noastră, iar uleiurile esențiale pe care le vom folosi și testa împreuna, tocmai asta ne oferă: beneficiile naturii la puterea 20 sau chiar 50.
În calitate de aromoterapeut îți voi povesti cum poți obține o sănătate mai buna, fizica, mintala și emoțională cu ajutorul uleiurilor esențiale.” spune Anca Gogot.

Durata atelierului DIY SPA: 1-2 h in funcție de curiozitatea participanților, începând cu ora 14:30 la sediul Piua din Galați.
Taxa: 50 lei /participant pt acoperirea materialelor folosite

Înscrierile se fac la numarul de telefon 0722. 596.745.

Citește și: Vrei să slăbești? 6 trucuri pentru a te abține să mai mănânci peste masură

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.