Au început lucrările la carosabil la intrare în Galați dinspre Tecuci

0
153
Au început lucrările la carosabil la intrare în Galați dinspre Tecuci

Începând de vineri, 15 iunie, s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul ” Resistematizare Strada Brăilei între Bulevardul Dunărea și intrarea în municipiul Galați – fost DN2 B Tirighina – tronson cuprins între km 130+600 – 131+505”.

Pe durata lucrărilor pe Bulevardul Dunărea la intrarea în Galați dinspre Tirighina circulația autovehiculelor se va face alternativ, pe jumătate din partea carosabilă, ocupându-se benzile aferente sensului de circulație respectiv.

Lucrările se vor desfășura în două etape.

Etapa I – va fi restricționat accesul autoturismelor pe partea dreaptă a carosabilului pe sensul de mers Tecuci – Galați. În sensul acesta se vor monta indicatoare pentru semnalizarea redirijării circulației pe sensul care rămâne liber.

Etapa II – circulația autoturismelor va fi restricționată pe partea stângă a carosabilului pe sensul de mers Tecuci – Galați. Se va semnaliza corespunzător întreaga zonă.

Pe toată perioada lucrărilor echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente pentru a asigura fluidizarea traficului rutier.

Citește și articolul: Spitalul Militar Galaţi scoate la concurs 28 de posturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.