Autohemoterapia majoră sau terapia cu ozon – o metodă în lupta cu noul coronavirus

0

Autohemoterapia majoră este o metodă de administrare sistemică a ozonului, despre care se vorbește tot mai des în ultima vreme, ca metodă salvatoare în tratarea pacienților bolnavi de COVID-19, aflați în stare gravă.
Metoda este foarte veche, la noi în țară a fost folosită prima dată în 1979, la Clinica 1 Chirurgie din Cluj și este folosită în tratarea unei palete largi de afecțiuni, în multe orașe din România, dar și pe tot Globul.

Este o procedură nedureroasă, sigură, lipsită de efecte adverse, practicată de personal medical specializat.

În ce constă?

Se colectează între 100 si 300 de ml de sange venos intr-un recipient steril, vidat, de unică folosință , apoi se amesteca cu o cantitate egală de amestec gazos oxigen – ozon. Concentrația ozonului folosit (produs în cabinet de un generator special, fabricat în Germania) este stabilită de către medic, în funcție de efectul dorit și afecțiune.
După ozonizare, sângele se reintroduce în organism, picătură cu picătură, prin același circuit (închis), sub forma unei perfuzii, într-un interval de 20-40 minute.

Sub acțiunea amestecului de oxigen-ozon, sângele iși mărește capacitatea de a reacționa , de a neutraliza radicalii liberi de oxigen din organism și de a efectua, la un nivel mult superior, schimburile gazoase în organism, între oxigen și dioxid de carbon.

Beneficiile și aplicațiile autohemoterapiei majore

Autohemoterapia majoră este singura metodă medicală cunoscută care permite creșterea capacității de lupta a organismului împotriva germenilor, virușilor, fungilor și a radicalilor liberi, în egală măsură. Se poate aplica persoanelor bolnave dar și celor sanatoase (profilactic, în cure de 10 sedințe, repetate de 2 ori pe an).
În afara efectului antibacterian, antiviral, antifungic, autohemoterapia majora stimuleaza sistemul imunitar al organismului, creste capacitatea de efort fizic si intelectual si confera o stare de bine imediat dupa ce este realizata.
Are efect antiinflamator, antialgic și decontracturant muscular.

În cei aproape opt ani, specialiștii Clinicii de Medicină Integrativă ”Sănătate cu Ozon” din Galați au efectuat peste zece mii de autohemoterapii, fără a avea vreun accident, terapia cu ozon fiind una sigură (se folosesc concentrații de ozon stabilite după protocoale specifice, la nivel mondial). Programările se fac doar telefonic,la nr 0731.22.10.27.

Articol realizat în scop publicitar. Sursa: www.facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.