Aventuri în Bubbleland – spectacol pentru întreaga familie

0
Aventuri în Bubbleland - Spectacol pentru întreaga familie

Bubble artist Claudia Stroe și Magicianul Robertino aduc pe scena Teatrului Muzical “Nae Leonard” Aventuri în Bubbleland, un spectacol vizual, o incursiune magică într-o nouă dimensiune a baloanelor de săpun, de la care nu poți lipsi. Spectacolul are loc sâmbătă, 16 iunie, orele 11:00 – 12:00.

Aventuri în Bubbleland este un spectacol inovator și creativ, în care Bubble artist Claudia Stroe și Magicianul Robertino vă invită într-o călătorie în fascinanta și fermecata lume a baloanelor de săpun.

Singurii artiști din România ce îmbină efecte de magie cu sculptura în baloane, vor pune în scenă o poveste scrisă doar cu apă și săpun pentru toți cei ce vor să-și amintească că au fost mai întâi copii. Claudia Stroe îmbină divertismentul, arta și știința într-un spectacol de basm folosind o gamă complexă de trucuri pentru a aduce în scenă delicatețea, culorile și formele neobișnuite ale baloanelor de săpun, iar Magicianul Robertino va completa povestea cu efecte incredibile de magie ce vor aduce zâmbetul pe fețele copiilor de toate vârstele.

Regăsește-ți sufletul de copil în Aventuri în Bubbleland, un spectacol plin de magie, bucurie și emoție pentru copii, bunici și părinți fericiți.

Sursa: www.facebook.com

Citește și articolul: Programul Festivalului Internațional de Carte „Axis Libri” – 13-17 iunie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.