Bagajul pentru prima excursie la Paris – Ce să conţină şi ce să lăsaţi acasă

0

Paris este destinaţia care se va potrivi întotdeauna turiştilor de orice vârstă. Tineri, copii, bunici, cu toţii se vor bucura de o călătorie spre unul dintre cele mai frumoase oraşe pe care Europa le oferă pasionaţilor de eleganţă, valoare, arhitectură, frumuseţe şi rafinament. Cel mai mare oraş din Franţa şi unul dintre cele mai mari oraşe ale lumii occidentale a secolului XX, Parisul nu va înceta să vă fascineze, indiferent de câte ori îl veţi alege ca destinaţie de vacanţă.

Prima excursie la Paris

V-aţi propus să vizitaţi Parisul, puteţi fi siguri că vă veţi bucura de o experienţă unică şi de neuitat. Primul pas pe care ar trebui să îl faceţi în demararea planurilor de călătoarie, este achiziţionarea unui de bilet avion Paris, eSky.ro fiind agenţia de turism care vă pune la dipoziţie un motor de căutare care va genera ofertele de zbor ale tuturor companiilor aeriene. 

Aveţi astfel posibilitatea de a alege zborurile care vă avantajează, de a face rezervările din timp, dar şi de a vă întocmi asigurările de călătorie care vă vor menţine într-o zonă sigură şi confortabilă, pe toată durata sejurului. De asemenea, apelând la cei mai buni în domeniul turismului, aveţi şansa de a vă alege punctele de cazare, de a vă închiria autoturism pentru deplasările din timpul concediului, de a vă familiariza cu orarul şi rutele transportului public, de a vă rezerva accesul la punctele de interes turistic sau de a vă alege excursiile care v-au trezit interesul.

Bagajul către o destinaţie fascinantă

Parisul are o climă temperat oceanică, ploi constante, temperaturi moderate şi patru anotimpuri diferenţiate, astfel că pregătirea bagajului pentru o excursie în magicul oraş, depinde foarte mult de perioada din an în care vă aflaţi. Pregătiţi-vă cu haine adecvate, încălţăminte confortabilă, obiectele personale şi multă energie pentru a cutreiera străzile şi bulevardele. Este indicat să aveţi la îndemână un rucsac încăpător, şepci sau pălării, o umbrelă sau haine waterproof, aparatul foto şi  camera de filmat.

Nu vă încărcaţi bagajul cu haine sofisticate, decât în cazul în care intenţionaţi să petreceţi seri romantice în locaţii elegante. În cazul în care călătoriţi împreună cu cei mici, asiguraţi-vă că aţi pus în bagaj tot necesarul acestora, astfel încât să nu vă confruntaţi cu situaţii neplăcute. Nu uitaţi actele dumneavoastră şi paşapoartele copiilor, alegeţi genţi sau geamantane practice, aveţi grija ca bagajul de mână să se încadreze normelor de zbor în vigoare şi asiguraţi-vă ca toate încărcătoarele gadget-urilor se află în bagaj.

Parisul, punct central pe harta turistică a Europei

Parisul, magicul oraş al îndrăgostiţilor, este o  destinaţie care îşi întâmpină turiştii  în orice anotimp, frumuseţea acestuia ieşind în evidenţă indiferent de vreme. Este oraşul în care noul şi vechiul se împletesc echilibrat, oferindu-vă posibilitatea de a vizita unele dintre cele mai frumoase locuri, de a vă delecta cu arhitectura tuturor timpurilor şi de a pătrunde într-o lume plină de valoare şi consistenţă. Planificându-vă o excursie la Paris, este indicat să vă faceţi rezervări prin intermediul agenţie de turism, pentru a vizita puncte de maxim interes, precum  Muzeul Luvru, Versailles sau d’Orsay.

Itinerariul dumneavoastră poate continua cu o vizită la  Arcul de Triumf, Turnul Eiffel sau Catedrala Notre-Dame, precum şi cu o plimbare relaxantă pe Champs-Elysees. Plimbările  pe străzile învăluite de parfumul parizian, vor transforma excursia dumneavoastră, într-o experienţă unică. Dacă doriţi să pătrundeţi în stilul autentic de viaţă parizian, o vizită în Cartierul Le Marais vă va purta printre colecţiile Muzeului Picasso, vă va răsfăţa cu aromele brutăriilor tradiţionale, vă va ademeni să gustaţi tăiţeii locali sau să vă delectaţi cu diferie colecţii de artă.  Pentru un moment de odihnă, veţi alege o plimbare prin Grădina Luxemburg, cel mai frumos şi popular parc parizian, sau o plimbare pe lacul Sena. 

O excursie alături de cei mici, vă va ghida, cu siguranţă, către magia lumii lui Disney, astfel că veţi petrece câteva ore de distracţie şi joacă printre fascinantele personaje care vă vor aştepta la Disneyland Paris. La finalul excursiei, indiferent dacă aţi avut  nevoie de un bilet avion Timisoara sau către oricare alt oraş, agenţia de turism v-a oferit posibilitatea de a face rezervarea portivită, revenind astfel acasă în siguranţă.

Citește și ultimele articole:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.