Bălcescu 80 – un proiect imobiliar inovator

Bălcescu 80 – un proiect imobiliar inovator

453
0
DISTRIBUIȚI

Galațiul provincial are dreptul să își înnoiască infrastructura printr-un proiect imobiliar inovator – Bălcescu 80. Unic în ceea ce privește caracteristicile arhitecturale și tehnice, proiectul are drept finalitate vânzarea de birouri şi apartamente tip penthouse, duplex sau standard.
Viitorii rezidenți ai imobilului Bălcescu 80 vor dispune, din punct de vedere al amplasamentului, de acces rapid la obiectivele de interes: supermarket-uri și piețe agro-alimentare; unități de învățământ pentru toate vârstele: grădinițe, şcoli, licee, Universitatea ,,Dunărea de Jos”, Facultățile de Studii Economice, de Chimie și de Mecanică; clinici şi cabinete medicale; centre de cultură şi divertisment; pub-uri, restaurante și terase. Iar lista nu se încheie aici.
Structura clădirii despre care vorbim este realizată din beton armat, completată de închideri și compartimentări cărămidă şi tâmplărie de aluminiu integrală. Pe lângă acestea, fațada ventilată favorizează curățarea, întreținerea şi izolarea termică și fonică în comparație cu fațada clasică, prevăzută cu termosistem.
Alte dotări de ultimă generaţie ale acestui imobil sunt video-interfonul, sistemul automatizat de deschidere a porților și supravegherea video. De asemenea, instalațiile și aparatele de aer condiționat sunt ascunse, precum și încălzirea montată în podeaua și pereții fiecărui apartament.
Liniștea și flashback-ul epocii învăluite într-o atmosferă vintage, de conac, izvorăsc din așezarea în centrul istoric al oraşului. Curtea imobilului este prevăzută cu alei pietonale și auto din piatră de granit, băncuțe, foișoare și fântâni. În conformitate cu tehnologia modernă, proiectul pune la dispoziție o parcare subterană; parterul și etajul 1 sunt prevăzute cu duplexuri pe două niveluri, urmate de etajele 2, 3 și 4 unde sunt apartamentele standard, iar mai sus sunt poziţionate penthouse-uri, tot pe două niveluri, cu terasă.
V-am stârnit curiozitatea? Vreţi să descoperiţi mai de aproape imobilul Bălcescu 80? Contactaţi-ne la numărul de telefon 0735 140 086 şi vom discuta împreună despre acest proiect la care lucrăm cu pasiune.

 

Citește și Revelion 2018 Galaţi şi Brăila – unde şi cum să ne distrăm

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.