Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” ajunge și la Galați!

0
Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” ajunge și la Galați!

După o istorie de mai bine de 70 de ani, Baletului Național al Georgiei „Sukhishvili”, ajunge și la Galați  pentru a vă încărca cu energia sa exclusivă!

Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” a fost fondat în anul 1945 de către Iliko Sukhishvili și Nino Ramishvili și de atunci promovează în lume tradițiile georgiene. Mai mult de 300 de evoluări pe an au dus baletul național georgian „Sukhishvili” pe cele mai importante scene ale lumii.

100 de dansatori, 2500 de costume unice, orchestra și coreografia exotică superbă, încântă audiența cu dansurile curajoase cu elemente de acrobații și arte marțiale! Costumele de poveste și istoria povestită dinamic cu o pasiune de nedescris, fac din baletul „Sukhishvili” un spectacol unic pentru întreaga familie! De aceea criticii recunosc Baletul Național al Georgiei „Sukhishvili” ca fiind „a opta minune a lumii” și „un fenomen unic”.

Organizatorii au pregătit și un mic preview pentru public.

Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor Dunărea din Galați, 18 februarie 2020, ora 19:00, iar biletele pot fi achiziționate de aici.

Află Cine sunt câștigătorii Galei Comunității Gălățene 2019?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.