Balta Zătun – zonă de agrement și relaxare

0

Complexul de Agrement Balta Zătun se află pe malul Dunării, la circa 15 km distanță de municipiul Galați. Este cea mai apropiată bază de agrement pentru pescari, având un luciu de apă de 28 de ha în care se află diverse specii de pește, de la crap și caras până la știucă.

Lacul Zătun este aflat în incinta îndiguită Bădălan, din dreptul Milei fluviale 76 (zona Cotul Pisicii de pe Dunăre) şi face parte din Parcul Natural Lunca Joasă a Prutului Inferior. Accesul se face pe E87 Galaţi-Giurgiuleşti. Se face dreapta după traversarea canalului de irigaţii şi se continuă pe şoseaua asfaltată (DJ 251E) de pe digul de apărare al Dunării.

epantofi.ro

Urmarește-ne și pe: InstagramFacebookTwitterTelegram

Vizitatorii bazei de agrement Zătun beneficiază de urmatoarele facilităţi: zonă de popas pentru relaxare în aer liber (prevazută cu umbrele din stuf, şezlonguri din lemn şi măsuţe); grătare; bănci; mese; zonă de plajă; căsuţe; locuri de joacă; pontoane; refugii amenajate în stil tradiţional; foişoare de observare a faunei şi florei.

Taxa de agrement este de 15 lei, pentru un loc de parcare vei scoate încă 10 lei din buzunare, iar dacă ești un împătimit al pescuitului, vei plăti o taxă de 75 de lei pentru a rezerva un ponton.

Dacă vrei să petreci noaptea într-una dintre cele 18 căbănuțe, prețul este de 94 lei/noapte.

answear.ro

Căsuțele rezervate pentru o anumită zi vor fi eliberate următoarea zi la cel tarziu la ora 10.00

Acum poți face rezervare online direct pe site sau la nr. de telefon: 0753 104 218/ 0236 317 827.

Program: Luni -Vineri: 8:00 -16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.