Balul Operei, live la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”

0

Pe 20 decembrie, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați a programat spectacolul Balul Operei – Christmas Festival, care va fi difuzat live, pe pagina de Facebook a instituției, de la ora 19:00.

Programul spectacolului, dirijat de maestrul Cristian Sandu, conține importante lucrări muzicale din opere și operete, precum și colinde din repertoriul internațional și românesc.

Soliștii care vor interpreta în cadrul spectacolului, alături de orchestra și baletul Teatrului, sunt: Ana Băcanu, Adelina Diaconu, Florentina Soare, Lăcrămioara Crihană, Adrian Mărginean, Florin Bobei, Constantin Lupu și Valentin Vasopol. Regia artistică îi aparține lui Adrian Mărginean, iar coregrafia spectacolului poartă semnătura maestrului de balet Gabriela Gegea.

Evenimentul este filmat cu sprijinul Kinelink și sponsorizat de către Clubul Rotary Vigoris Galați, cu sprijinul partenerilor Euro Construcții SRL și DMT Marine Equipment SA Galați.

Spectacolul Balul Operei – Christmas Festival va putea fi vizionat prin live streaming pe pagina de Facebook a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.