Încearcă o schimbare de look la aceste barber shop-uri din Brăila

0
barber-shop-uri-din-braila

Te-ai hotărât să faci o schimbare? Noi îţi venim în ajutor cu informaţii utile despre cele mai cunoscute barber shop-uri din Brăila. Misiunea frizerului începe odată ce i-ați călcat pragul și nu se termină decât atunci când v-ați luat la revedere. Pentru ei, meseria este cel mai de preț bun, iar lucrul acesta poate fi dovedit prin dibăcia cu care tund, atenția pe care o dau detaliilor și investiția în uneltele cu care lucrează.

MB Barber Shop

A merge la un salon exclusiv barbatilor este mai mult decât obținerea unei freze de prima clasa. Experiența într-un salon exclusiv barbatilor este diferită de oricare alta. Vă puteți relaxa într-o atmosferă plăcută și primitoare și cu siguranță veți reuși sa uitați pentru câteva clipe de stresul cotidian. Obiectivele noastre sunt să vă oferim cea mai bună tunsoare și servicii la un preț avantajos.

Respectam standardele frizeriei clasice din trecut și am combinat-o cu stilurile de azi!

Salonul dispune de doi artiști cu experiență care stau la dispoziția dumneavoastră, și care cunosc toate stilurile de par ale unui barbatVa întâmpinăm cu drag, iar alături de fiecare tunsoare, puteți servi o cafea aromată la cafeneaua de lângă! Sunt prietenii noștri si sunt cei mai tari la capitolul cafea! Îndrăzniți de asemenea, sa aranjăm barba și mustața! Indiferent dacă doriți să arătați cel mai bine pentru un interviu de angajare sau doriți doar să impresionați doamnele, un bărbierit curat este o modalitate de a arăta că sunteți un om profesionist și atractiv căruia îi pasă de aspectul său.Esti pe mâini bune !

Fa-ti o programare: +40 744 841 507

Barber Police Brăila

Un frizer nu este doar omul care vă tunde părul, ci și un camarad, un amic vechi sau un prieten pe care îl știți de o viață. Echipa Barber Police doreşte ca experiența dumneavoastră aici să se ridice la înălțimea așteptărilor, iar din punct de vedere al interacțiunii, vă asigură că vă veţi bucura de toată atenția cuvenită.
Adresă: Calea Galați nr 37. Telefon: 0749 418 439

Barber Shop Twice Man

Este dreptul dumneavoastră ca din când în când să vă acordați câteva momente îngrijirii părului și a bărbii într-o frizerie ca la carte. Pe lângă atmosfera care vă îndeamnă la visare și vă transpune într-o epocă când frizerul era unul din oamenii pe care trebuia să-i țineți aproape, la Barber Shop Twice Man descoperiți un loc de socializare unde vă expuneți ideile și primiți inspirație.
Îi găsiţi pe Strada Școlilor 40, bl. D1 în Brăila sau vă puteţi programa la numărul de telefon: 0754 315 086.

BarberShop – Bang – Braila

Barber Shop Bang vă oferă toate serviciile de care părul dumneavoastră are nevoie. Sunt la curent cu tot ce e nou și în același timp poartă un profund respect față de tot ce e vechi.
Îi găsiţi pe Calea Galaţi numărul 52. Telefon: 0799 111 110

The Barber House Brăila

Cunoștințele acumulate la orele de teorie pe care le-au investit studiind atât tendințele actuale cât și pe cele care au consacrat această meserie sunt puse în practică cu fiecare ocazie la The Barber House Brăila.
Adresă: Bulevardul Dorobanților 64. Telefon: 0721 705 974

Kids Style – Frizerie Copii Braila

La salonul de tuns Kids Style dedicat exlusiv copiilor, cei mici vor fi purtaţi într-o atmosferă de basm, alături de o echipă de profesionişti.
Acest spațiu este menit să le ofere prichindeilor o experiență de neuitat. Situată pe Calea Călărașilor nr. 80 (vizavi de Facultatea de Inginerie), frizeria oferă un cadru de basm pentru copiii de toate vârstele. Frizeria a fost gândită spre a face viața mai ușoară părinților, transformând tunsul piticilor într-o activitate distractivă. Copiii vin la „Kids Style” ca într-o adevărată țară a minunilor plină de culoare și de jucării și pot lua loc în scăunelele speciale de tuns pentru a porni în aventură.

Puteţi rezerva un loc la numărul de telefon: 0747 896 078.

Aici se termină sugestiile noastre în cazul în care ești în căutare de un barber shop în orașul Brăila. Dacă cunoști alte frizerii din oraș care crezi că merită să facă parte din lista noastră, lasă-ne un comentariu și ne ocupăm noi!

Ai fost la vreun barber shop prezentat mai sus? Care a fost experiența ta?

Te-ar putea interesa şi un top 10 cofetării din Brăila pe care trebuie să le încerci.
LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.