Află care sunt cele mai tari barber shop-uri din Galaţi

0

Cauţi să faci o schimbare de look, să îţi aranjezi barba sau doar să te tunzi? Noi îţi venim în ajutor cu cele mai cunoscute barber shop-uri din Galaţi. Fie că este vorba despre o tunsoare cool sau un aranjat modern al bărbii, poţi alege dintr-o varietate de astfel de frizerii! Te ajutăm să afli în cele ce urmează.

Barber Shop Domis

Barber Shop Domis Galați este o frizerie profesională pentru bărbaţi şi copii, este locul de unde pleci tuns, fresh şi relaxat. Programează-te la barber-ul tău preferat la nr de telefon 0747849087 sau dă o fugă direct în Dunărea Mall la Etajul 1 (vizavi de Neacșu).

O nouă locaţie s-a deschis de curând în Tiglina 1, vizavi de Orange. Programează-te aici.

Barber Shop Daria

La Barber Shop Daria poţi să te bucuri de un tuns modern, un tuns classic, aranjat barbă, spălat dar şi de epilat cu ceară: pomeţi, urechi,nas, sprâncene.
Dacă sunteţi hotărâţi să vă schimbaţi look-ul şi să încercaţi ceva cool, Barber Shop Daria se găsește pe Str. 1 Decembrie 1918, Nr. 23, Bl. B, Sc. 2, la Parter.
Programează-te aici sau sună la numărul de telefon: 0770 514 873.

Twenty Two Studio

Twenty Two Studio sunt cunoscuţi drept frizeria centrală a orașului, iar mulți clienți afirmă că este cea mai tare locaţie în materie de barber shop. Este o casă cu terasă, iar soarele intră prin ferestrele mari și pune în valoare stilul inconfundabil: „Barber’s House”. Este structurat în trei zone distincte: Frizerie bărbaţi; Styling Women’s Hair & Make-up Events şi Îngrijire.
Rezervă un loc aici sau la numărul de telefon: 0744 264 444.

Barber Shop Viorel

Alege stilul care ţi se potriveşte şi întreaga ta înfăţisare se va schimba în bine. Vei deborda de fericire afişând în fiecare zi acel look care creat special pentru tine la Barber Shop Viorel! Adresa barber shop-ului este pe Strada Siderurgiştilor Nr 32.
Rezervă un loc aici sau la numărul de telefon: 0747 651 917.

Charlie Barber Shop

Misiunea celor de la Charlie Barber Shop este să ofere servicii de înaltă calitate, combinate cu produse de acelaşi grad. Aptitudinile şi experienţa frizerilor, care folosesc tehnici vechi, precum pierdutul exclusiv din foarfecă, dar şi tehnici moderne, te vor surprinde plăcut!
Îi găseşti pe Str. Siderurgistilor, Bloc SD9B, la parter sau la numerele de telefon: 0739 444 970 / Răzvan Barber 0743 663 531.

Anarchy Barber Shop

„From nothing to something” – Sloganul barberilor Anarchy! La început doar un gând, în scurt timp o pasiune. În câţiva ani pasiunea a crescut şi devenit un ţel şi aşa s-a format AnarchyBarberShop. Dacă doreşti să îţi împrospătezi tunsoarea sau să ai o barbă cool, îi găseşti la Bloc SD2A2, pe Str Siderurgistului nr. 32 sau te poţi programa la telefon: 0771 048 319 / MenHaircuts by George Giușcă Telefon: 0754 691 071.

Respect Studio

Înființată în 2006, frizeria Respect Studio se ocupă cu pasiune de look-ul clienților, frizerii Arteni Cornel și Lucian Bădălan fiind mereu în pas cu cele mai noi tendințe în hairstyling! Îi găseşti pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 7 sau la numărul de telefon: 0749 165 366.

Anonymus By Daniel Ţicău

„Anonymus By Daniel Ţicău” este locul exclusiv pentru barbati, unde acestia pot merge pentru a se răsfăţa si de unde pot pleca cu un tuns sau un bărbierit impecabil. După cum o spun și ei, un frizer trebuie sa aibă carismă, să fie sociabil, să devină prieten cu clienţii săi şi să fie omul căruia să îi puteţi împărtăşiţi orice, pentru ca la următoarea programare să meargă entuziasmaţi.
Dacă te regăseşti în tipologia lor de client, îi găseşti pe Strada Oțelarilor nr. 47, Bloc H9 sau poţi rezerva un loc la numărul de telefon: 0752 681 413.

TOP Look Barbershop

Datorită experienţei frizerilor, a atmosferei plăcute, a atenţiei acordate şi a profesionalismului de care Top Look Barbershop dau dovadă, poţi să te bucuri de tuns şi relaxare pe mâini bune. Mai mult echipa Top Look e de părere că: „Dacă le-ai călcat pragul o dată, o să vă alegeţi atât cu un frizer, cât şi cu un prieten!”. Îi găseşti pe Bulevadrul Dunarea, nr. 5 sau la telefon: 0759016237.

La Dragoş Haircuts

„Nu poţi subestima niciodată puterea unui frizer de a te transforma”, spune Dragoș. Dacă ești de acord cu el şi ai nevoie de un tuns, aranjat/spalat păr, aranjat sau vopsit barbă, îl găseşti pe Strada Regimentul 11 Siret nr. 35 sau poţi face direct o programare la numărul de telefon: 0749 080 298.

Hoffman’s  Barber Studio

La Hoffman’s Barberstudio se acordă toată atenţia clientului, pentru ca acesta să plece mulţumit şi cu o frizură impecabilă. Tuns, contur sau vopsit barba, tot ce trebuie să ştii este că te vei alege cu un look fresh şi cool. Îi găseşti pe Strada Domnească nr. 152 sau poţi rezerva un loc la numerele de telefon: 0744 371 274 / 0732 765 323.

Gentleman Style by Cârlionț

Gentleman Style by Cârlionț este un salon dedicat copiilor, tăticilor, mămicilor și bunicilor. Salonul are servicii de frizerie, coafor, manichiură, pedichiură şi cosmetică. Obiectivul lor este de a oferi un spațiu specializat pentru a aduce copiii la tuns, într-un loc prietenos unde aceștia se pot juca.
La Cârlionţ poate merge toată familia, sigur găseşti pe cineva care să se ocupe de fiecare membru. Îi găsiţi pe Str. Albatrosului, nr. 1, în Bloc M, la parter, Complex Spicul sau la numărul de telefon: 0757 855 043.

Acestea sunt Barber Shop-urile din Galaţi, pe care noi le-am găsit! Dacă mai ştii şi altele dă-ne de ştire!
Tu unde te ai grijă de look-ul tău? Povesteşte-ne despre experienţele tale la frizer!

Află şi care sunt Coffee shop-urile în Galați unde găsești cea mai bună cafea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.