Bienala ”Camil Ressu” – 260 de lucrări create de artiști din toată țara

0
Bienala ”Camil Ressu”

Muzeul de Artă Vizuală Galați are plăcerea să vă invite la deschiderea Bienalei Naționale ”Camil Ressu” Galați, ediția I, care va avea loc ‪vineri, 21 august‬, la ora 19:00, pe esplanada din fața muzeului.

La această primă ediție, organizată de Muzeul de Artă Vizuală Galați, în colaborare cu Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Galați, intră în concurs 260 de lucrări de pictură, grafică și sculptură, create de artiști din toată țara. Câștigătorii vor fi stabiliți de un juriu format din academicianul Răzvan Theodorescu, criticul și istoricul de artă Pavel Șușară, sculptorul Cristian Paul Bedivan, David Sava, președintele UAP Galați și Dan Basarab Nanu, directorul Muzeului de Artă Vizuală Galați. Premiile sunt oferite de Consiliul Județean Galați.

După discursurile oficiale și anunțarea premianților, publicul va putea să admire expoziția, cu specificația că în fiecare sală se vor putea afla maxim 5 vizitatori simultan, pentru a se putea respecta distanțarea. Purtarea măștii este obligatorie.

Vezi și articolul: Din 14 august reîncepe Stagiunea Estivală a Teatrului ”Maria Filotti” Brăila

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.