10 bilete gratuite la o porție de umor savuroasă cu Doru Octavian Dumitru

1

Vino și tu să savurezi o porție zgomotoasă de glume cu Doru Octavian Dumitru, pe 27 noiembrie, ora 19:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor. Te așteptăm să trăiești alături de prieteni un show care îmbie la zâmbete nenumărate și la bucuria pe care o transmite Doru Octavian Dumitru alături de invitații săi. Da, ai auzit bine, vei avea parte de doze duble de umor și de surprize unice.

Ai auzit de el, te-a făcut să râzi de nenumărate ori. L-ai savurat alături de prieteni, chiar și în momentele în care erai foarte serios, tot ți-a stârnit zâmbetul sau ai râs în hohote la glumele lui.

Carismatic, cu un simț al umorului fabulos, Doru Octavian Dumitru este un One Man Show, care prin spectacolele sale umple sălile și invită la bună dispoziție.

Destinderea și terapia prin râs pe care o insuflă Doru Octavian Dumitru, îi suprinde pe toți cei care vin să petreacă alături de el o seară relaxantă, sau mai mult, o seară terapeutică.

Un show inedit în care celebrul comediant îți servește o porție uriașă de râs cu multe picanterii umoristice.

Artistul, originar din Galați a câștigat toate festivalurile de umor numai cu locul 1, acest lucru atestându-i talentut și abilitățile de maestru al comediei.

Doru Octavian Dumitru vine la Galați să împartă bună dispoziție și să ne dezvăluie adevărata artă a comediei. Va fi un spectacol de zile mari, special conceput pentru iubitorii de comedie pură.

Prețul unui bilet este 60 de lei. Acestea se găsesc la casa de bileie a sălii de spectacol. Mai multe detalii la numărul de telefon: 0740094142.
Weekend-ul acesta, rezervă-ți timp numai pentru bună dispoziție și o porție de optimism, pentru că artistul te va determina să privești lumea într-un mod pozitiv. Fii părtaș la un show de la care vei pleca cu bateriile încărcate și cu doza de umor la purtător!

Revista Explore ți-a pregătit 10 bilete, oferite gratuit la savurosul show de comedie. Tot ce trebuie să faci este să distribui postarea, și să dai tag celor 2 prieteni care trebuie să afle că maestrul comediei vine la tine în oraș!

Castigatorii vor fi alesi pe 22 noiembrie prin random picker.

Citește și: Enigma Giocondei – află despre identitatea modelului pictat de Leonardo

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.