Câştigă bilete la spectacolul aniversar: Emilia Ghinescu, Nicu Paleru şi mulţi alţi invitaţi

19
240

TURNEU SPECTACOL ANIVERSAR: Emilia Ghinescu și Nicu Paleru, într-un spectacol sărbătoare! 20 de ani de la debutul de succes şi zeci de artiști invitați la petrecerea anului! 27 noiembrie – Galați – Sala Sporturilor Dunărea, ora 19:30.

Mari artiști ai scenei românești se reunesc în noiembrie într-un spectacol aniversar care marchează 20 de ani de la debutul de succes al Emiliei Ghinescu și al lui Nicu Paleru. Spectacolul va fi o mare petrecere, în care voia bună și dansul vor cuprinde atât scena cât și publicul. Turneul aniversar cu petrecerea anului va cuprinde 6 orașe printre care si București si va promova cel mai nou material discografic semnat Nicu Paleru – “Mamă scumpă și miloasă.”

Emilia Ghinescu și Nicu Paleru sunt doi reprezentanți de marcă ai muzicii populare muntenești, cu un succes uriaș la public. Frumoasa solistă Emilia Ghinescu s-a remarcat de la debut prin timbrul vocal și prin modul de interpretare. Succesul l-a cunoscut atât ca interpretă solo cât și în duet alături de celebrul Nicu Paleru, cei doi formând un cuplu artistic extrem de iubit atât în țară, cât și în străinătate. Nicu Paleru este unul dintre cei mai iubiți interpreți din România. Artistul știe să ofere publicului voie bună și veselie, astfel încât la concertele sale toți spectatorii dansează. Avand o vasta experiența, în cei 20 de ani de carieră a înregistrat peste 100 de albume.

Din distribuția spectacolului aniversar fac parte artiști de marca ai scenei românești. Astfel, pe lângă cei doi sărbătoriți, Emilia Ghinescu și Nicu Paleru, vor concerta: Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Maria Dragomiroiu, Văru’ Săndel, Romică Țociu și Cornel Palade, Veta Biriș, Gheorghe Turda, Diana Matei și Taraful Cleante, Jean Paler, Mioara Velicu, Gelu Voicu, Valentin Sanfira, Vasile Muraru, Valentina Fota, Carmen Rădulescu, Gazi Demirel și cadânele lui, Vasi Cărăbuț, Marcela Fota, Adriana Ochișanu, Nicolae Datcu, Annes. Invitat la petrecerea anului este Jean de la Craiova. Artiștii vor fi acompaniați de emerita Orchestră “Fluieraș”, sub conducerea muzicală a fraților Ștefăneț. Ansamblul “Fluieraș” a fost înființat în 1945 la Filarmonica Națională din Chișinău și este alcătuit dintr-un colectiv emerit. Încă de la înființare, Orchestra Fluieraș a fost și a rămas Orchestra numărul unu a Republicii Moldova. Spectacolul va fi prezentat de carismaticul Gelu Voicu, solist și prezentator TV cu o popularitate covârșitoare. Regia spectacolului este semnată de Cosmin Man, specialist în folclor și om de televiziune (Etno TV).

Biletele costă 50, 80 şi 100 lei şi se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi.

___________________________

Înscrie-te la CONCURS iar noi îţi oferim unul dintre cele 5 invitaţii duble la acest spectacol. Care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi? 1. Lasă un comentariu la acest articol cu link către profilul tău de facebook; 2. Dă share articolului pe pagina ta de facebook.

Căştigătorii vor fi desemnaţi pe data de 27 noiembrie prin intermediul randompick, urmând să fie anuntaţi pe pagina noastră de facebook şi notificati prin e-mail.

___________________________

Atenţie! Te rugăm să foloseşti în formularul de comentarii o adresă de e-mail validă. Şi nu uita să o verifici pentru a vedea dacă ai câştigat  ** Concursul se adresează doar persoanelor cu domiciliul în Galaţi!

Câştigă bilete şi la Regalul Vienez şi Spărgătorul de nuci

19 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.