Lista magazinelor cu reduceri de Black Friday 2021 în România

0
Black Friday 2021

Black Friday 2021 este organizat în România în ziua de 12 noiembrie 2021 (şi weekendul ce urmează acestei Vineri), însă unele magazine vor alege să ofere reduceri şi în perioada 13 – 14 noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoţii în intervalul 19 – 21 noiembrie, odată cu Black friday-ul la nivel internațional.

Mai jos găsiți o listă amplă a magazinelor ce au anunţat că pregătesc oferte speciale pentru ziua de Black Friday, cu detalii legate de data în care vor fi disponibile reducerile şi tipurile de produse pe care le puteţi găsi în fiecare magazin în parte.

Află care sunt magazinele participante la Black Friday 2021

Ce găsim de Black Friday 2021

Cei mai mulți dintre voi veți fi probabil interesați de produse IT&C și electronice de Black Friday. De altfel, așa a și pornit Black Friday-ul la noi acum câțiva ani, cu oferte la telefoane mobile, la televizoare, laptopuri și electrocasnice. Și în 2021 aceste produse vor fi la putere, așadar dacă doriți să vă echipați casa cu electronice noi, să vă cumpărați un nou laptop, computer sau telefon, cu siguranță nu veți duce lipsă de opțiuni.

Micile și marile magazine din IT&C pregătesc oferte interesante, iar din experiența anilor precedenți vă sfătuim să urmăriți îndeaproape comunicările celor de la eMag, Cel.ro, Flanco, Altex, dar și a marilor lanțuri de supermaket-uri ce au propriile divizii IT&C, precum Carrefour, Cora sau Metro.

Black Friday în 2021 este însă în prezent un monstru cu mult mai multe capete, pentru că numărul și tipul magazinelor ce oferă discount-uri interesante a crescut și s-a diversificat foarte mult dincolo de domeniul Tech și IT&C.

Astfel, de Black Friday ar trebui să urmăriți și comercianții ce oferă elemente de îmbrăcăminte și încălțăminte, cei care vând jocuri și articole pentru copii, librăriile online ce vând cărți și accesorii, dar și agențiile online cu oferte interesante de vacanțe și reduceri la achiziționarea biletelor de avion. În ultimii ani au apărut și oferte interesante la mașini, la bilete la concerte, construcții imobiliare și chiar și investiții bancare în aur.

Te-ar putea interesa și Descarcă SPOT pentru reduceri si premii la mall-urile din orașul tău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.