Bloggerii te invită la distracție! Hai la Bloggers Arena Galați, ediția a...

Bloggerii te invită la distracție! Hai la Bloggers Arena Galați, ediția a doua!

25
0
DISTRIBUIȚI
Bloggers Arena Galați

Vești bune! Bloggers Arena Galați revine cu cea de-a doua ediție, sâmbătă, pe 21 decembrie. Dacă ești un om creativ și deschis la distracție, cu siguranță că nu ar trebui să ratezi această ocazie.

Bloggers Arena Galați este o oportunitate pentru persoanele care vor să se implice mai mult în comunitatea online a orașului. Ca participant poți descoperi o comunitate în continuă creștere, ca partener poți beneficia de promovarea afacerii pe care o administrezi prin intermediul blogurilor și al rețelelor de socializare.

Cea de-a doua ediție de anul acesta va fi găzduită de WarTag Galați – LaserTag Arena, într-un spațiu mare pentru a tejuca clasicele jocuri prezente la fiecare ediție, dar și unele noi.

Nu va lipsi EA SPORTS FIFA20. Jocul este susținut de echipa SC Otelul Galați. Iar dacă vreți să vedeți un profesionist în acțiune, Vasiliev “Vasi” Andrei, va fi prezent cu tips & tricks doar pentru voi. Adu-ți prietenii cu tine și joystick-ul norocos și hai la un 2v2 pe cinste.

Dacă ești tipul de gamer pasionat de jocuri de cultură generală sau doar deții multe informații acumulate în toți anii ăia de școală, la Bloggers Arena Galați vei găsi și jocuri de cultură generală, sponsorizat de Dare to Paint.

Intrarea este pe baza de invitație. Mai multe detalii pe pagina de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.