Blooming Tea și Selfieccino, experiențe unice în Galați

Blooming Tea și Selfieccino, experiențe unice în Galați

70
0
DISTRIBUIȚI
Blooming Tea și Selfieccino, experiențe unice în Galați

Blooming Tea – sau ceaiul care înfloreşte – este o bilă compactă, cusută manual, din flori învelite în frunze de ceai. Pusă în apă caldă, bila se deschide încet, dând naştere unei experienţe vizuale încântătoare. Aranjamentul floral din interior prinde viaţă şi se transformă într-un tablou vegetal, oferind un spectacol captivant.

Explozie de culoare, delicateţe, forme diafane şi o ambianţă magică. Dacă eşti în căutarea unei noi experienţe în lumea ceaiului încearcă Blooming Tea, un ceai ca o operă de artă în miniatură!

Într-un cuvânt, dacă vrei să-ți surprinzi persoana iubită oferă-i un spectacol pe cinste alături de o ceașcă încântătoare de ceai! Unde asta? Doar la Gold Coffee!Selfie este, fără îndoială, cea mai simplu de realizat imagine! Te fotografiezi cu telefonul şi asta e tot. Şi, pentru că se poate face oriunde şi oricând, a devenit şi cea mai populară. Iar de aici şi până la lansarea lui “Selfieccino” a mai fost doar un pas. Iar acum cafeaua în a cărei spumă îţi apare propria poză se face şi în Galați, doar la Gold Coffee, singura cafenea din oraș care deține o astfel de imprimantă!

Citește și articolul: Vreau să slăbesc, vreau să fiu sănătos! Fii tu cel care face diferența

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.