Vindecă-ți corpul și sufletul cu ajutorul unor brățări cu 7 chakre!

0
brățări 7 chakre

Brățări cu 7 chakre – Te-ai gândit vreodată că bijuteriile pe care le porți pot avea un impact major asupra vieții tale? Bineînțeles, acest fapt nu este valabil în cazul tuturor bijuteriilor de pe piață. Unele accesorii sunt create doar pentru a-ți îmbunătăți aspectul și ținutele, în timp ce altele au simboluri puternice și efecte terapeutice.

În cea de-a doua categorie intră, de exemplu, brățările cu 7 chakre. Ele nu sunt doar niște simple bijuterii, așa cum ai putea crede. Aceste brățări le pot aduce beneficii uriașe purtătorilor, oferindu-le echilibru pe toate planurile.

Ce sunt Chakrele?

Chakrele reprezintă centrii energetici pe care fiecare persoană îi are în corp. Cu ajutorul unei bratari 7 chakre, purtătorul nu va mai fi afectat de energiile negative din jur, ci va fi înconjurat de energie pozitivă, fapt care îi va face viața mai frumoasă și mai ușoară.

Aceste bijuterii îți pot regla chakrele și te pot ajuta să învingi toate obstacolele care pot apărea în drumul tău. Fiecare piatră a unei brățări chakra are o semnificație. Unele reușesc să creeze un echilibru emoțional, in timp ce altele pot îmbunătăți abilitățile de comunicare, iar exemplele pot continua.

Dacă vrei să te bucuri din plin de “magia” chakrelor, comandă brățări de la un magazin specializat în bijuterii energetice. Aici vei găsi accesorii create cu pasiune și mare atenție pentru detalii, pentru ca puterea lor de vindecare să fie exercitată la maximum.

Iată 3 modele deosebite de brățări 7 chakre:

 1. Brățară pentru aromaterapie ”THALIA” – 57,99 de Lei
  Această bijuterie este creată cu pietre vulcanice din lavă și este accesorizată cu un pandantiv care ilustrează Copacul Vieții. Cele 7 pietre semiprețioase ale brățării reprezintă cele 7 chakre: agat roșu, chihlimbar, ochi de tigru, piatra regelui verde, turcoaz, lapis lazuli și ametist.
  Atunci când vei purta acest model, vei putea să elimini mai ușor stresul din viața ta și să te bucuri, în schimb, de iubire, armonie, liniște sufletească și încredere. Acțiunea terapeutică a acestei bijuterii este profundă și o vei resimți în fiecare aspect al vieții tale.
 2. Brățara “WHITE” din mărgele Weathered Agate – 59,99 de Lei
  Dacă ești în căutarea unei brățări 7 chakre, poți lua în calcul și acest model chic. Este creată din mărgele naturale și are inserat un accesoriu în forma de elefant. Culorile vesele folosite în crearea acestei bijuteriii te vor duce cu gândul la zilele însorite din timpul verii.
  Brățara oferă o mulțime de beneficii și te va ajuta să-ți recapeți atât echilibrul emoțional, cât și pe cel fizic și intelectual. Vei avea mai multă încredere în forțele proprii, mai mult curaj și vei putea scăpa în sfârșit de traumele emoționale acumulate până în prezent.
 3. Brățara pentru aromaterapie cu difuzor de uleiuri esențiale ”ARIADNE” – 78,40 de Lei
  Printre modelele de brățări 7 chakre pe care nu ar trebui să le ratezi se numără și Ariadne. Această bijuterie are 3 straturi din pietre de lavă și conține piele vintage de înaltă calitate. Poate fi asortată ușor la multe tipuri de ținute, astfel că o vei putea purta în fiecare zi.
  Chakrele din brățara Ariadne te vor ajuta să îți atingi toate țelurile și să te bucuri de viața pe care ți-ai dorit-o mereu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.