Buchetul de Mireasă – între pozele de pe internet și realitate

0
Buchetul de Mireasă - între pozele de pe internet și realitate

Despre buchetul de mireasă, oricine știe că este cel mai de preț accesoriu, dar și că fiecare floare din compoziția acestuia are o anumită semnificație. Mai mult decât atât, este cea mai importantă și sofisticată compoziție florală, menită să atragă atenția tuturor. Înainte de a consulta un florist, orice mireasă caută fotografii și modele cu buchete pentru a-și forma o părere, iar cea mai populară sursă de inspirație pentru astfel de evenimente rămâne Pinterest. Sunt nenumarate pinuri în categoria „Wedding” și trebuie să fii cârcotaș să afirmi că nu ai găsit nimic pe placul tău. Există totuși câteva aspecte pe care ar trebui să le înțelegi înainte de a alege florile din fotografiile de pe internet.

Ce trebuie să știi:

• Culorile florilor pot diferi. Unele fotografii sunt atât de prelucrate încât distorsionează realitatea.
• Nu orice buchet care îți place este și potrivit pentru tine. Rochia ta, accesoriile, personalitatea – sunt aspecte hotărâtoare când vine vorba de alcătuirea buchetului.
• Așa-zisele „flori de câmp” și verdeața nu sunt culese de pe câmpii. Sau din grădina bunicii. Sunt plante de cultură, special crescute pentru domeniul floristic.
• Unele flori/plante nu sunt rezistente la „stres” (ex: macul). Ele nu fac față întregului traseu pe care trebuie să îl urmeze mirii: pețit – horă – cununie civilă – pupat invitații – ședință foto – biserică – pupat invitații – ședință foto – restaurant – etc etc.

Buchetul de mireasă ar trebui:

– să fie unic, personal, special
– să completeze ținuta miresei
– să spună aceeași poveste cu decorul, tema și stilul petrecerii
– să fie alcătuit din flori naturale (oricât de bine ar fi lucrate, florile artificiale sunt de prost gust și au aspect ieftin)

Pont: în loc să-i ceri floristului să reproducă un buchet dintr-o fotografie, mai bine discutați și oferă-i prilejul să-ți creeze un buchet unic, exact așa cum ar trebui să fie și ziua nunții tale.

Ana Tonegaru – Pastel Flowers
Email: invitatielafericire@gmail.com
Facebook, Instagram: pastel.flowers.events

Citeşte şi articolul: Aranjamente florale și decorațiuni în funcție de tipul restaurantului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.