“Bursa de cititor Nemira” oferă cărți gratuite elevilor pasionați de lectură

“Bursa de cititor Nemira” oferă cărți gratuite elevilor pasionați de lectură

28
0
DISTRIBUIȚI
“Bursa de cititor Nemira” oferă cărți gratuite elevilor pasionați de lectură

Editura “Nemira” lansează o nouă ediţie a proiectului-concurs “Bursa de cititor Nemira”, un proiect concurs, care răspunde nevoii sociale de a educa prin lectură, de a promova cultura scrisă şi obişnuinţa de a citi de plăcere. Astfel, prin selecţie, Editura “Nemira” va oferi două burse de cititor elevilor cu vârsta între 12 şi 18 ani, astfel: o bursă la categoria de vârstă 12-14 ani şi o bursă la categoria de vârstă 15-18 ani. Statutul de bursier aduce fiecărui beneficiar cărţi publicate de Editura Nemira pentru tot restul vieţii (colecţiile Armada, Young Adult, Babel, Istoria, Yorick, n’autor, Vorpal).

Mecanismul de înscriere în concurs e simplu. Elevii trebuie să intre pe site-ul www.nemira.ro şi să citească cu atenţie regulamentul de participare la ”Bursa de cititor Nemira”. Apoi, aceştia trebuie să completeze formularul de înscriere, formular ce trebuie însoţit de un eseu cu tema “Cartea ta preferată este un super-erou. Care e super-puterea ei?”.

Înscrierile se fac până pe 30 noiembrie. Pe 4 decembrie elevii participanţi vor primi un email cu confirmarea înscrierii lor în concurs (doar cei care îndeplinesc condiţiile înscrierii conform regulamentului). Jurizarea eseurilor va avea loc în perioada 4-10 decembrie, iar pe 13 decembrie vor fi anunţaţi cei doi câştigători.

Citește tot articolul pe Obiectiv Vocea Brăilei

Vezi și articolul: Tu îți iei micul dejun!? Ce să mănânci dimineața și cât de important este

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.