Când tu nu mai ai inspirație pentru cadouri, Brãila Mall mai are!

Când tu nu mai ai inspirație pentru cadouri, Brãila Mall mai are!

53
0
DISTRIBUIȚI
Când tu nu mai ai inspirație pentru cadouri, Brãila Mall mai are!

E luna decembrie, luna cadourilor și a surpizelor care îți fac inima să tresalte, iar Brăila Mall știe cel mai bine acest lucru. Pentru că nu de puține ori te-ai confruntat cu lipsa de inspirație când vine vorba de a dărui un cadou special sau potrivit personalității celor dragi, Cardul Cadou este soluția.

Probabil ești prins în goana după cadouri, mergând în toate magazinele și întrebându-te în permanență ”oare îi va plăcea?”.

Brăila Mall s-a gândit ca în acest an să te ajute cu alegerea unor cadourilor originale, inspirate și totodată utile. Acum nu trebuie să fii pe ultima sută de metri cu alegerea cadourilor pentru Sărbători, ci poți opta pentru Cardul Cadou pe care îl poți achiziționa de la Brăila Mall. Oferă în dar un card cadou, fără să mai fii nevoit să răsfoiești ghiduri stufoase sau să alergi printre rafturile magazinelor. Vei fi sigur că oferi în dar cadoul potrivit și conspiri la îndeplinirea dorințelor celor dragi.

Cardurile cadou pot fi folosite la oricare dintre magazinele Brăila Mall înscrise în program și este exprimat în sume de 30, 50, 100 și 200 de lei. Acestea pot fi achiziționate de la Biroul de Informații Brăila Mall. Acum, tot ce îi rămâne de făcut posesorului, este să se bucure de shopping. Poate opta pentru magazinele de fashion, cosmetice, articole sportive, optică, jucării sau încălțăminte.

Cei dragi merită să se bucure de libertatea de a face shopping și de un cadou pe care și-l doreau de mult timp, pentru că magazinele din Brăila Mall oferă o experiență unică. Ei testează, probează și decid asupra a ceea ce este cel mai potrivit. De asemenea, cardurile cadou oferă posibilitatea posesorului, de a completa cu bani contravaloarea unui produs care depășește valoarea cardului.

Cardurile cadou te scutesc de oboseala pe care o resimți căutând cadoul perfect, împachetându-l și, bineînțeles că va trebui să găsești un loc în care să îl ascunzi până în seara cea mare.

Lista magazinelor unde poate fi folosit cardul cadou este variată. Poți alege să fii mereu în tendințe și conectat cu tot ceea ce înseamnă fashion la: BENVENUTI, BERSHKA, C&A, HERMOSA, LEE COOPER, MIZAR, NEW YORKER, ORSAY, PULL&BEAR, STRADIVARIUS, TEZYO, RENEW, SEROUSSI sau OPTIBLU. De asemenea, poți achiziționa articole sportive de la: HERVIS sau VARIOUS BRANDS și să dăruiești jucăria potrivită de la: NORIEL. Iar cosmeticele preferate și produsele de îngrijire le vei găsi la: PROFIHAIR SHOP sau YVES ROCHER.

Luna decembrie este despre alegeri surprinzătoare, iar dacă tu nu mai ai inspirație când vine vorba de cadouri, la Brăila Mall aceasta abundă! Alege cardul cadou și fă-le o bucurie celor dragi!

Citește și articolul  Kenan Inci și o nouă medalie. Bronz la Cupa Mondială, Luxembourg 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.