Ce cadouri inedite îi poți face persoanei iubite de Valentine’s Day?

0

Pentru că Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, știm că ești în căutarea unor cadouri inedite. Ai tot amânat acest moment, tot ai sperat ca persoana dragă să-ți spună că nu are rost să sărbătoriți ”Ziua Îndrăgostiților” și ai tot așteptat să-ți vină inspirația. Iar anul acesta vrei să scapi de banala combinație flori + ciocolată și cauți o altfel de surpriză. Așadar, noi îți propunem o listă cu idei de cadouri inedite pentru Valentine’s Day, să ai parte de o zi romantică și extraordinară alături de iubita sau iubitul tău.

1. Trandafiri…placați cu aur

Clișeic, însă cât se poate de adevărat, trandafirii rămân un simbol al romantismului și al ”Zilei Îndrăgostiților”. Însă pentru că timpurile au trecut și lumea s-a modernizat, până și trandafirii au evoluat. Acum îți poți surprinde iubita cu un trandafir placat cu aur, care va trăi pentru totdeauna și va rămâne la fel de prețios de-a lungul timpului. Dacă dorești un altfel de aranjament tot din trandafiri, poți apela la trandafirii criogenizați sau din săpun.

2. Detailing auto

Nu am uitat de categoria masculină. Doamnelor și domnișoarelor, dacă doriți să vă surprindeți iubitul prin cadouri inedite de Valentine’s Day, avem o idee de care probabil nici n-ați mai auzit până acum: detailing auto. În linii mari, detailing-ul auto este ca un salon de frumusețe pentru mașini. Nici nu sunt necesare prea multe detalii, încât știm că atunci când este vorba de mașini, bărbații întotdeauna vor fi încântați!

3. Cursuri de dans

O idee ce implică ambele părți ale cuplului și o activitate foarte interactivă și sănătoasă. Un curs de dans poate apropia cei doi parteneri, poate anima relația și este și o experiență frumoasă, din care puteți deprinde lucruri noi. Puteți alege în Galați mai multe stiluri de dans la care puteți participa la cursuri: dansuri grecești, populare, street dance și bineînțeles dansurile latino: tango, bachata, salsa etc.

4. City – break romantic

O vacanță de neuitat, pentru amândoi, într-un alt oraș sau poate într-o țară străina este o idee populară de Valentine’s Day. Ceea ce face acest cadou inedit sunt amintirile pe care o să le creați și de care vă veți aduce aminte cu plăcere peste ani.

5. Bilet la teatru

Pentru amatorii de teatru, în acest weekend se joacă spectacolul “Édith Piaf – o viață” la Teatrul Național de Operă și Operetă Nae Leonard.

6. O pernă cu poza persoanei dragi

Teoretic, poți personaliza orice cu chipul persoanei dragi, de la cești, tricouri, bluze, brelocuri. Însă o pernă cu poza iubitei sau iubitului este un cadou inedit. Astfel, mereu îi vei simți prezența! Chiar și când dormi!

7. Un urs gigantic de pluș

Fetele adoră orice este adorabil, inclusiv jucăriile de pluș care sunt maximul de drăgălășenie! Presupunem că un urs de un metru este de 1000 de ori mai drăgălaș decât unul normal, deci și surpriza și fericirea din ochii iubitei când îl va vedea va fi pe măsură!

8. PlayStation 5

Știm că prețul unui PS5 este puțin cam piperat, dar gândește-te la fericirea din ochii iubitului tău când va primi drept cadou consola mult dorită!

9. O stea pe cer

Poți cumpăra iubitului sau iubitei tale o stea de pe cer, care îi va purta numele. Prețurile variază în funcție de intensitatea luminoasă a stelei, cu cât este mai puternic strălucitoare, cu atât ea va costa mai mult. Dacă te întrebi cum vei ști care e steaua pe care tocmai ai cumpărat-o, nici noi nu te putem ajuta. Cert este că persoana va fi încântată când va afla că pe cer, există un corp ceresc ce-i poartă numele.

10. Lumânări, petale de trandafiri și o cină gătită

Un mod simplu, romantic și de fapt, cel mai sincer mod de a-ți demonstra iubirea față de cineva. Tot ce-ți trebuie este să ai un simț estetic și olfactiv dezvoltat, să aranjezi puțin prin casă și să te pricepi (cât de cât) la gătit. Cumpără și o sticlă de vin, iar în acest mod cu siguranță că vei avea parte de o seară extraordinară!

Acestea au fost cele 10 propuneri de cadouri inedite pentru Valentine’s Day, la care ne-am gândit și noi la rândul nostru, în ipostază de iubit/iubită. În final, noi am ales ultima variantă!

Voi la ce cadouri inedite ați apelat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.