Cafe Noir, printre cele mai frumoase pub-uri ale Brăilei

Cafe Noir, printre cele mai frumoase pub-uri ale Brăilei

3182
0
DISTRIBUIȚI
Cafe Noir, printre cele mai frumoase pub-uri ale Brăilei

Cafe Noir, printre cele mai frumoase pub-uri ale Brăilei, cu muzică bună, evenimente de toate tipurile și un decor fancy, este locul perfect pentru a petrece momente de neuitat cu prietenii și cu familia.

Î: Am observat că decorul este foarte original. Care este povestea acestui loc și cum ați ales acest nume?
R: Dorința mea a fost să creez tuturor un sentiment de comfort la Cafe Noir, prin design și nu numai atât. De ce am ales acest nume? Foarte simplu! Îmi place stilul franțuzesc din toate punctele de vedere și nu a fost greu deloc să îmi dau seama cam ce nume ar fi perfect.

Î: De asemenea, aveți foarte multe evenimente, corect? M-ar interesa să aflu în funcție de ce criterii le organizați. După cerințele clienților?
R: Am vrut să mulțumim pe toată lumea. Sunt oameni cărora le plac petrecerile, spectacolele de stand-up sau care doar doresc să servească un suc. Drept urmare, în Cafe Noir au avut loc evenimente diversificate pentru a mulțumi toate gusturile clienților în materie de divertisment.

Î: Dacă ar fi să realizați o mică analiză, îmi puteți spune ce tipuri de clienți vă frecventează localul de obicei?
R: Cafeneaua noastră este pentru toate tipurile de clienți. Am întâlnit oameni din toate categoriile și suntem bucuroși, deoarece le putem oferi confortul dorit. De aceea, în Cafe Noir au fost prezenți oameni de toate vârstele, de la copiii de 16-17 ani, până la persoanele trecute de 30 de ani.

Î: Din câte am înțeles, ați implementat și conceptul ce ține de mâncare. Este o bucătărie specifică altor țări sau ați păstrat ideea de bucătărie românească? Ce credeți că prefera clienții dvs.?
R: Putem spune că am reușit să combinăm cele două tipuri de bucătării cu rețete originale, în funcție de gusturile clienților noștri.

Î: Ce fel de mâncare le veți recomanda clienților dacă veți fi întrebat?
R: Gusturile diferă de la om la om! Adolescenții, în general, preferă mâncarea de tip Fast-food. Eu, de exemplu “ador” burger-ul făcut de bucătăresele noastre din rețeta noastră proprie. Cu toate acestea, dacă ar fi să recomand ceva ar fi scărița cu sos BBQ și cartofi franțuzești.

Î: Aveți în meniu și preparate pentru vegetarieni?
R: Nu, nu avem preparate pentru vegetarieni, însă ne vom gândi la acest aspect pe viitor în funcție de cerințele clienților noștri.

Î: Pentru final, cum vă vedeți restaurantul peste câțiva ani și cum vă doriți să vă dezvoltați? Aveți în plan și o extindere la nivel național?
R: Cu siguranța, în viitorul apropiat, Cafe Noir va dispune de cât mai multe retete și băuturi în meniu. Prin acest lucru preconizăm o dezvoltare și la nivel național, de ce nu?!

Citește și articolul: Crama de Vinuri Măcin – locul ideal pentru pasionații de vinuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.