Cum puteți alege o cafea de înaltă calitate?

Cum puteți alege o cafea de înaltă calitate?

91
0
DISTRIBUIȚI
Cum puteți alege o cafea de înaltă calitate?
Cum puteți alege o cafea de înaltă calitate?

Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi din lume. Dacă sunteți iubitor al cafelei, într-o continuă căutare de o cafea de înaltă calitate care să vă ofere aroma și tăria pe care vi-o doriți, aici sunt câteva lucuri la care să vă uitați când cumpărați:

1. Alegeți o cafea care să vă dea detalii despre originea acesteia. Cafelele ieftine nu oferă detalii specifice despre proveniența acesteia. Pe etichetă ar trebui să găsiți ferma, regiunea sau țara de proveniență a cafelei. Acesta este un semn că aceasta a fost prelucrată cu atenție și nu a fost amestecată la întâmplare cu diferite sortimente.

2. Verificați data de prăjire a cafelei. În general la cafelele de înaltă calitate veți găsi pe etichetă scris “prăjit la data: …” astfel încât consumatorii să vadă cât de proaspătă este aceasta. Cafeaua ar trebui consumată până într-o lună de la data prăjirii.

3. Alegeți o cafea care oferă cât mai multe detalii despre acestea. În cazul sortimentelor de cafea de calitate superioară producătorul oferă toate detaliile necesare pe care le regăsiți pe etichetă precum perioada de recoltare, varietatea, altitudinea la care crește.

Dacă ți-am făcut poftă de o cafea bună vino la Rasta Barista, pe str. Traian nr. 52, în apropierea Pieței Centrale sau urmăreşte-ne pe pagina de facebook: Rasta Barista.

Citește și articolul: Rasta Barista și pofta de cafea proaspăt prajită – unic în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.