Susține și tu o afacere locală – Cămara Anei, produse naturale din Galați!

0

Cămara Anei a pornit din dorința unor tineri de a ne întoarce acasă, pe pământul unde s-au născut și au crescut. După o perioadă în străinătate, Daniel și Ana au venit acasă, în satul natal Vasile Alecsandri din județul Galați. Au pus bazele unei mini făbricuțe prin care reușesc să facă după rețetele familiei produse naturale.

Cămara Anei comercializează diferite sortimente de gemuri și dulcețuri cum ar fi, dulceața de ardei iute sau dulceața de cireșe amare o delicatesă pentru mulți degustători.

În propria lor gospodărie reușesc și produc natural produse naturale din lapte cum ar fi cașul de oaie, laptele de la capre și diferite produse derivate din acesta.
Colaborează și cu alți producători locali din zonă, aceștia având diferite activități: agricole, florale.
Ana este pasionată și de patiserie, realizează în bucătărie cozonaci după rețeta bunicii cu un gust extraordinar de bun. Pe lângă cozonaci ea mai prepară tot felul de prăjituri delicioase.

Pe Daniel și Ana ii găsiți și pe Facebook sau la numărul de telefon 0725 922 757.

Fotografii: George Nica

În această situație de criză dorim să vă prezentăm într-o nouă rubrică intitulată ”Susține și tu o afacere locală”, câteva afaceri locale din județul Galați pe care le puteți susține. Dacă aveți sugestii sau sunteți proprietarul unei afaceri locale din Galați și doriți să apăreți în rubrica noastră, nu ezitați să ne trimiteți un mesaj pe adresa de e-mail office@gcreative.eu, unde trebuie să ne prezentați un scurt istoric al firmei, gama de produse sau servicii și să atașați câteva poze sugestive.

Citește și: Susține și tu o afacere locală – Corzah Auto Service

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.