”Dulciuri speciale & cămara bunicii”, ediția a IV-a. Sprijină copiii cu autism

0
Dulciuri speciale & cămara bunicii - Ediția a IV-a - Sprijină copiii speciali

Dacă vă e dor de gustul copilăriei, cel al prăjiturilor de casă și al bunătăților din cămara bunicii și doriți, totodată, să sprijiniți copiii SPECIALI în lupta împotriva autismului, cei de la APCA sunt gata să vă îndeplinească dorințele! Toți iubitorii de preparate făcute în casă, cu mult suflet și cu ingrediente naturale, sunt așteptați duminică, 22 septembrie, la sediul APCA Galați (str. Maior Iancu Fotea Nr. 46) să-și delecteze atât privirea cât și papilele gustative!

Toate deliciile din cămara bunicii vor fi puse la dispoziția dumneavoastră grație priceperii și implicării doamnelor și domnișoarelor inimoase, harnice și pricepute într-ale bucătăriei, care s-au oferit să ”îndulcească” musafirii. Vânzarea lor se va face în scop caritabil, cumpărătorii sprijinind astfel funcționarea Centrului de recuperare ”Curcubeu”, locul în care zeci de copii cu autism beneficiază zi de zi de ajutor specializat!
Duminică, 22 septembrie, începând cu ora 10:00, sediul APCA Galați își deschide porțile pentru toți cei care vor să achiziționeze produse home-made și, în același timp, să facă FAPTE BUNE pentru micuții luptători!

Detalii suplimentare despre eveniment ve-ți primi la numerele de telefon 0752 675 454, pe e-mail: autism.galati@gmail.com, sau pe pagina evenimentului.

Autismul este RECUPERABIL!

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă cartea oferită de librăria Donaris: “Ești mai INTELIGENT decât crezi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.