CAMPANIE – Ajută un copil să meargă în tabără!

0

Taberele de vară sunt o experiența extraordinară îndelung așteptată de copiii care se luptă zilnic cu greutățile vieții. Ei nu au posibilitatea de a cunoaște ce înseamnă o tabără de vară, să meargă la munte sau la mare, să calătorească în afara satului. Acum au posibilitatea cu ajutorul tău să își construiască la fel ca ceilalți copii amintiri de neuitat. Amintiri pe care ar trebui sa le aibă orice copil. Vara aceasta ne propunem cu ajutorul tău să trimitem în tabără 80 de copii din programele organizației. Donația ta construiește amintiri de neuitat!

ÎN PERIOADA 1 IULIE – 30 AUGUST2016 trimite SMS la 8837 și donează 2 Euro, pentru ca un copil mai puțin norocos să poată merge în tabără.

Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Orange și Telekom Romania Mobile, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donațiile de pe cartelele preplătite, în rețeaua Vodafone utilizatorii nu plătesc TVA.

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.