Campanie umanitară a angajaților Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Campanie umanitară a angajaților Universității „Dunărea de Jos” din Galați

67
0
DISTRIBUIȚI

În această perioadă de criză, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați încearcă să sprijine eforturile depuse de autoritățile naționale pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19 și propune o acțiune benevolă de colectare a fondurilor necesare achiziționării unui APARAT MOBIL DE VENTILAȚIE, destinat tratării cazurilor grave cauzate de noul coronavirus SARS-CoV-2, cu o valoare estimată de 17.000 euro.

Specificatiile tehnice ale aparatului propus spre achizitionare au fost oferite de doamna profesor doctor Mădălina Matei, decanul Facultății de Medicină și Farmacie din Galați.

Donațiile pot fi transmise în Contul RO56RNCB0141032842620001, deschis la BCR, Sucursala Galați, aparținând Fundației Medicale „Dunărea de Jos”.

Aparatul va fi oferit spre utilizare cu titlu gratuit unităților spitalicești din Municipiul Galați, urmând ca după ieșirea din criză să ajungă în dotarea Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității Galați.

Orice donație este utilă în tratarea și salvarea cazurilor grave de îmbolnăviri. Campania se adresează și persoanelor din afara Universității care vor să doneze pentru achiziționarea acestui aparat.

Sursa: UGAL 

Citește și: Implică-te! Și tu poți contribui la un Galați în siguranță!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.