Cum să alegi un candy bar perfect pentru evenimentul tău

Cum să alegi un candy bar perfect pentru evenimentul tău

212
0
DISTRIBUIȚI

Conceptul de candy bar începe să capete un contur din ce în ce mai profund. De la evenimentele importante este imposibil să lipsească acest colț dulce care completează minunat atmosfera momentului celebrat. Candy bar-ul este o atracție atât din punct de vedere vizual, cât și modalitatea perfectă de a-i întâmpina pe oaspeți cu ceva dulce delicos.

Știm deja că Zoomserie este un locul în care cele mai fine arome se împletesc armonios pentru ca, în final, desrturile să îți inducă întotdeauna o stare de bine. Zoomserie livrează experiențe memorabile prin intermediul deserturilor delicioase, care au la bază ingrediente 100% naturale. Dar cum ar fi ca evenimentul tău să se bucure de un colț dulce, pe care să îl alegi astfel încât să nu dai niciodată greș? Elena, managerul Zoomserie Brăila, este 100% implicată în această poveste dulce. Candy bar-ul poate fi cea mai bună alegere dacă vei apela la sfaturile Elenei. Ea este întotdeauna dispusă să te consilieze astfel încât să alegi cele mai delicioase și impozante elemente ale unui candy bar perfect. Iată care sunt cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont în alegerea candy bar-ului.

Tema și culoarea
Fiecare eveniment care se desfășoară în prezent abordează de cele mai multe ori o anumită temă. Fie că vorbim de nuntă sau botez, tematica abordată este din ce în ce mai diversă. În ton cu aceasta trebuie să fie și candy bar-ul. Secretul organizării unui candy bar fabulos constă în alegerea componentelor acestuia în funcție de culorile dominante ale tematicii, alegerea inspirată a elementelor decorative dar și componența efectivă a candy bar-ului. Elena te va consilia în așa fel încât să alegi tot ce este mai potrivit pentru candy bar-ul evenimentului pe care îl organizezi. Dacă optezi pentru culoare ca etalon principal ar fi bine să te limitezi la maximum trei culori. Acestea se vor regăsi și în componentele alese pentru candy bar.

Numărul de invitați
În funcție de numărul de confirmări pe care le ai în imediata apropiere a evenimentului tău, Elena te va ajuta să alegi cantitatea compentelor, astfel încât fiecare invitat să se poate bucura de minunățiile dulci. De obicei, se comandă aproximativ două produse de persoană. Dar comanda variază în funcție de dorința ta, dar și de bugetul pe care îl vei aloca pentru candy bar. Imprtant este să ai cît mai multe piese și acestea să fie cât mai variate.

Cele mai populare alegeri pentru candy bar
Din experiența Elenei în crearea unui candy bar perfect, alfăm că este foarte important ca invitații să fie atras de aspectul componentelor acestuia. Este nevoie de o piesă centrală, impunătoare, în jurul cărei să se creeze o poveste. O variantă recomandată de Elena, ar fi un suport în mai multe etaje care să scoată în evidență cele mai colorate și ispititoare brioșe și macarons. Majoritatea produselor care intră în componența candy bar-ului trebuie să aibă dimensiuni mici pentru a fi ușor de consumat și pentru a avea ocazia de a gusta din cât mai multe sortimente. Câteva din cele mai alese produse pentru candy bar sunt mini eclerele, mini tartele, mini brioșe, cake pops, mini parfait dar și combinații de ciocolată cu fructe sau cu alcool. Poți lua în calcul includerea unei varietăți de fructe de sezon în componența candy bar-ului.

Decorul candy bar-ului
Alegerea decorului este un element important pe care trebuie să îl iei în considerare. Fețele de masă și etichetele produselor din componența candy bar-ului oferă un plus de dinamism. Nu uita de un aspect important! Pentru a păstra un aspect cât mai rafinat, nu este necesar să combini prea multe culori. Este important ca produsele incluse în candy bar-ul evenimentului tău să fie însoțite de etichete care să prezinte denumirea produselor, dar și ingredientele componente. Astfel, fiecare invitat va ști ce bunătăți să încerce, dar și ce ce anume să se ferească în cazul în care este alergi la un anume ingredient. Pentru un plus de originalitate, dar și o invitație la răsfăț, etichetele de tip “Pick me”, “Take one” sau “Yummy” sunt de mare efect.

Alegerea candy bar-ului perfect pentru evenimentul tău nu este o alegere întotdeuna ușoară. Trebuie să existe un echilibru între design și gust pentru ca totul să fie perfect. Te așteptăm la Zoomserie pentru a alege inspirat. Elena, 0785012829, va fi ajutorul tău de nădejde în alegerea unui candy bar uimitor.

Citește și: Top 10 cofetării din Brăila cu cele mai delicioase prăjituri

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.