Capătul de linie al tramvaiului 39 a fost mutat din cauza unei...

Capătul de linie al tramvaiului 39 a fost mutat din cauza unei surpări

96
0
DISTRIBUIȚI
Capătul de linie al tramvaiului 39 a fost mutat din cauza unei surpări

Din cauza unei surpări apărute în carosabil în zona Patinoarului, capătul de linie pentru traseul de tramvai nr. 39 s-a mutat la Comat, anunţă societatea de transport local Transurb SA.

De asemenea, de la Comat până la Cimitirul Israelit se va asigura transportul de călători cu autobuze, care vor pleca din zece minute în zece minute.

“Vă informăm că, astăzi, 4.12.2017, din cauza unei surpări apărute în carosabil, în zona Patinoarului, capătul de linie pentru traseul nr. 39 va fi la Comat. De la Comat până la Cimitirul Israelit se va asigura transportul de călători cu autobuze, care vor pleca din zece minute în zece minute. Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri apărute”, se arată în comunicatul Transurb.

Potrivit SC Apă Canal SA, în acest moment, echipele societăţii fac investigaţii în zonă, pentru a afla cauza surpării. După primele constatări, se pare că surparea nu se datorează canalului colector aflat în zonă, drept pentru care se speră ca până la sfârşitul acestei zile muncitorii de la Apă Canal să aducă zona la nivel, iar circulaţia tramvaielor să revină la normal.

Sursa: Monitorul de Galaţi

Citeşte şi articolul Primăria anunţă modificarea rutelor de trafic în zona Auchan și Selgross

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.