Caravana Civică: Funky Citizens ajunge la Brăila pe 7 mai

Caravana Civică: Funky Citizens ajunge la Brăila pe 7 mai

40
0
DISTRIBUIȚI
Caravana Civică: Funky Citizens ajunge la Brăila pe 7 mai

Continuă caravana civică Funky Citizens ✍️ RSVP: Pentru că locurile sunt limitate, este necesar să vă rezervați un loc aici – http://bit.ly/CC-braila. Locul desfășurării evenimentului va fi anunțat cât de curând.

SCOPUL?
Întâlnirea cu oameni care cred în Educație Civică, să vedem ce putem face mai bine și cum putem duce instrumente precum Constituția pentru copii în toate colțurile țării.

DE CE?
Urmează doi ani plini de alegeri. Deși tot mai multă lume alege să facă pasul spre politică,  primul lucru de care are nevoie România este o societate civilă puternică, peste tot. Pentru a face asta, este nevoie de educație civică și de mobilizare în comunități.

CE SE ÎNTÂMPLĂ MARȚI SEARA?
Sunteți invitați la o discuție de două ore despre cum se poate transforma educația civică în realitate, despre provocările din comunitate și despre cum puteți lucra împreună.

BONUS:
Câteva exemplare din Constituția Funky, varianta ilustrată și explicată pentru tineri. Mulțumită celor de la Cercul Donatorilor Bruxelles, a fost tipărit un nou tiraj din aceste Constituții, astfel încât ele să ajungă în cât mai multe locuri din țară.

ORGANIZATORII? Funky Citizens. Poți citi despre ei pe www.funky.ong.

Citește și articolul: A apărut primul container pentru colectarea de haine folosite în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.