Care sunt sportivii anului 2021?

0

Sportul este… ei bine, este mai mult decât doar sport – unii ar spune că este chiar viață. Pentru cei care își dau sufletul, dacă putem spune așa, pe teren în fiecare zi, este într-adevăr viață.

În același timp, pentru cei din tribune sau din spatele ecranelor, sportul se simte complet diferit de orice altă activitate din lume. Pasionații de jocuri video se uită la campionate de jocuri video, iar pasionații de sport privesc meciul preferat, după muncă, deseori și cu un ochi ațintit spre site-ul de pariuri sportive online NetBet, în cazul în care vor să-și încerce norocul.

fashiondays.ro

Dar, după cum am menționat, sportul este mai mult decât sport. Este reprezentat și de oamenii de pe teren, de jucători, de atleți. Așadar, iată care sunt sportivii anului 2021!

Cristiano Ronaldo

Evident, nu poți avea un top al sportivilor fără a-l menționa pe unicul CR7. Acesta s-a întors de curând în Premier League și se așteaptă să domine știrile sportive din viitorul apropiat.

Când vine vorba de reușite pe plan profesional, Ronaldo deține cinci Ballon d’Or și este principalul rival al lui Lionel Messi. Tot pe plan profesional se pot adăuga și cei 340 de milioane de urmăritori de pe Instagram.

epantofi.ro

LeBron James

Când vine vorba de basketball, trebuie să vorbești de LeBron James. De ce? Din simplul motiv că este considerat unul dintre cei mai bune, dacă nu chiar cel mai bun jucător de basketball din lume.

Numele său este adesea alăturat altor staruri NBA, precum Jordan, O’Neal și Magic Johnson. Desigur, acest lucru nu poate fi ignorat. Mai mult decât atât, acesta deține și două medalii olimpice de aur.

Roger Federer

Cei mai mulți spun că, cel puțin pentru secolul 21, Roger Federer este cel care a făcut ca tenisul să fie popular. Sub îndrumarea sa și a altor sportivi precum Nadal, tenisul a fost transformat ca și sport.

Astfel, Federer nu se bucură de popularitate doar pe terenul de tenis. Acesta este sponsorizat de brand-uri precum Credit Suisse, Rolex și Uniqlo.

Conor McGregor

Deși mulți nu îl consideră pe McGregor un atlet adevărat, realizările acestuia stau ca și dovadă contradictorie. Precum Federer, McGregor a ajutat la creșterea popularității stilului de lupte MMA.

De exemplu, acesta a reușit să câștige în anul 2021, un an de încercări pentru toată planeta, peste 180 de milioane de dolari. Nu numai atât, dar McGregor a fost numit și cel mai bine plătit atlet al lumii de către revista Forbes.

Această faimă l-a ajutat în aventurile sale în lumea afacerilor, cât și în cele din lumea boxului.

Concluzie

Desigur, aceștia nu sunt toți sportivii anului 2021 – participanții la jocurile olimpice nu trebuie uitați. Totuși, ei sunt cei care influențează oameni și cei care își lasă o amprentă destul de greu de ignorat asupra sportului ca și industrie.

Întreaga industrie MMA are acum de câștigat din cauza lui McGregor. În același timp și tenisul își menține o oarecare popularitate, deși majoritatea celor care îl privesc nu îl pot practica (ori nu au unde).

Pe scurt, atleții anului 2021 ne ajută să avem sportul mai aproape de inimile noastre și să ne putem bucura de el într-un fel inedit!

top-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.