Cariera Ta: Next Level – workshop cu Andy Szekely

Cariera Ta: Next Level – workshop cu Andy Szekely

48
0
DISTRIBUIȚI
Cariera Ta: Next Level - Galaţi

Vrei 12 + 1 Strategii pentru Succes? Vino la workshop. Îţi poţi rezerva locul aici: https://www.andyszekely.ro/cariera

Indiferent în ce ”rol” ești, am selectat cele mai bune 12 + 1 strategii, astfel încât să obții REZULTATE! Pentru că performanța în carieră este dată de REZULTATE. Uneori, aceste rezultate se măsoară în BANI. Alteori, TIMPUL care îți rămâne să te bucuri de viață e mai important. Sau ENERGIA ta – faptul că te bucuri de ceea ce faci – poate fi un criteriu pentru succes la fel de relevant. De cele mai multe ori însă, e un mix. Adevărata performanță apare atunci când reușești să menții un echilibru între cele 3 elemente.

Am selectat cele mai bune strategii care îți aduc TIMPUL, BANII și ENERGIA în prim-plan și îți permit să le dezvolți şi să le protejezi indiferent că ești ANGAJAT sau ANTREPRENOR. Majoritatea acestor strategii se bazează pe știința comportamentală (Behaviour Science), care a devenit, în ultimii ani, un instrument fundamental în luarea deciziilor de sute de milioane în business.

Celelalte strategii sunt verificate personal în munca mea de antreprenor sau de către antreprenorii și experții cu care lucrez.

Verifică UNDE și CÂND va avea loc workshop-ul și rezervă-ți un loc! https://www.andyszekely.ro/cariera

Citește și articolul: Una bună, 9 așa și-așa: Union Jack Pub

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.