Veștile bune circulă repede! Cărturești ajunge curând în Brăila Mall

0
Veștile bune circulă repede! Cărturești ajunge curând în Brăila Mall

O vizită în oricare dintre spațiile librăriilor Cărtureşti este o experienţă în sine. Un fel de cameră de zi a întregului oraș, Cărturești reușește să strângă în jurul său o mare familie de cititori. Crește și se transformă în jurul ei. Îi oferă spațiu de desfășurare, rafturi pline de cărți și obiecte care aduc zâmbete pe buze. De 18 ani Cărturești redefinește așteptările cititorilor cu privire la librării, iar în curând îi vei putea trece pragul și la Brăila Mall.

Creăm spații spectaculoase & prietenoase
Suntem de acord cu Stendhal când spune că frumusețea este promisiunea fericirii. Librăriile Cărturești sunt incluse în multe dintre topurile internaționale care selectează cele mai frumoase librării din Europa, iar Cărturești Carusel a fost numit recent cea mai instagramabilă libărie din lume.

Principala noastră realizare este aceea de a fi făcut cititul „cool” din nou
Am pus la dispoziția cititorilor locuri cu adevărat prietenoase unde să se întâlnească, să discute, să construiască proiecte și nu în ultimul rând să citească. Astfel, în aproape două decenii de experienţă, Cărtureşti a devenit şi un fel de cool curator, adăugând rafturilor sale tot felul de obiecte care ne fac viaţa mai frumoasă: accesorii de lectură sau de ceai, decoraţiuni, obiecte de design, gadgeturi şi produse ingenioase. Aşa am ajuns o destinaţie preferată pentru alegerea unui cadou deştept.

Cărtureşti aparţine celor care şi l-au imaginat
Alături de noi în acest exerciţiu continuu de imaginaţie sunt toţi cei care au încredere în puterea cărţilor de a schimba, discret, vieţi; în puterea muzicii și a filmelor de a schimba mentalităţi. Clienții librăriilor Cărturești sunt cel mai de încredere partener al nostru şi cel mai important comentator al planurilor şi al acţiunilor noastre.

S-ar putea să te intereseze și articolul: Iată ce variante de sporturi pentru copii în Brăila există la acest moment

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.